Xbox & Bethesda Games Showcase Tarihi Duyuruldu

Birçok yeni duyuru bizleri bekliyor!

Xbox & Bethesda Games Showcase Tarihi Duyuruldu

Microsoft, Xbox & Bethesda Games Showcase tarihi için duyuruyu yaptı. 12 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan sunumda bizleri nelerin beklediğine dair tüm detaylar verilmemiş olsa da, şimdiden heyecanlanmak için güzel bir nedenimiz var. Şimdilik söylenenler ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: 3 Aylık PC Game Pass Aboneliği Fırsatını Kaçırmayın!


2020 yılının ardından, bu Yaz mevsiminde yapılması planlanan E3 fuarı ikinci kez iptal edildi. Anca bu tabii ki Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında yapılacak olan oyun duyuruları için bir engel değil. Zaten fuar ilk kez iptal olduğunda, normalinde katılacak olan büyük yayıncılar kendi sunumlarını düzenlemişlerdi ve bizlere eğlenceli ve heyecan dolu anlar yaşatmışlardı. Microsoft da bu yayıncılardan birisi konumunda.

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz yıl sadece çevrimiçi olarak düzenlenmiş olan E3 2021 kapsamında Amerika menşeli şirket Xbox & Bethesda Games Showcase adı altında bir sunuma imza atmıştı. Genel olarak fuarın en parlak sunumu olmuş iken, hem A Plague Tale: Requiem, Forza Horizon 5 ve The Outer Worlds 2 gibi büyük duyurulara imza atılmış hem de duyurulmuş olan oyunlar hakkında yeni haberler almıştık.

Xbox & Bethesda Games Showcase Bu Yıl Geri Dönecek!

Microsoft tarafından yapılan yeni duyuruyla, 12 Haziran 2022 Pazar günü TSİ 20:00 sıralarında sunumun bir yenisi düzenlenecek. Canlı olarak Youtube, Twitch, Twitter, Facebook ve TikTok hesaplarından izleyebilmek mümkün olacak.

Duyuruda çok fazla duyuruya yer verilmemiş, ama Bethesda, Xbox Game Studios ve dünya genelindeki tüm ortakların bünyesinde geliştirilmekte olup, Game Pass dahil Xbox ekosisteminde yer alacak oyunları içerecek. Otuzdan fazla dilde yayınlanacak olan sunumu Türkçe izleyip izleyemeyeceğimiz ise şimdilik netlik kazanmış değil.

Exit mobile version