WWE 2K23 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

"Zamanın Geldi!" diyor 2K ve Visual Concepts...

WWE 2K23 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Visual Concepts tarafından geliştirilen ve 2K tarafından da yayınlanacak olan WWE 2K23, 17 Mart 2023 tarihinde çıkacak. Fiyatı ile gözümüzü korkutan oyun için tanıtımlar devam ediyor ve WWE 2K23 oynanış fragmanı yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Lord of the Rings: Gollum ile Ne Zaman Buluşacağız?


WWE 2K23 Oynanış Fragmanı

PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan yeni oyunda, WWE 2K22 gibi heyecan ve aksiyon dolu güreş müsabakaları bulunacak. En büyük yeniliklerden birisi, tek oyunculu veya çok oyunculu müsabakalar yapılabilecek WarGames modu olacak.

Bu moda, 2022 Survivor Series ana etkinliğinde yer verilmişti. WWE 2K23 oyununda ise hem üçe üç hem de dörde dört oynanabilecek. Fragmanın geri kalanında ise John Cena, The Rock, Bianca Belair, Logan Paul, Rhea Ripley, Bobby Lashley ve daha pek çok güreşçiyi görebilmek mümkün oluyor.

Yeni WWE oyununda ayrıca MyGM da aralarından seçim yapabileceğiniz daha çok GM içerecek iken, kendi karakterinizi oluşturma imkanı, ek seçenekler, sezonlar, genişletilmiş maç kartları ve daha fazla maç tipi de içerecek. MyRISE ve MyFACTION için de iyileştirmeler sunulacak.

Standart sürüme ek olarak WWE 2K23, üç farklı özel sürüm olacak. Bunlardan Cross-Gen, hem mevcut hem de bir önceki nesil PlayStation ve Xbox konsol versiyonlarını içerecek.

Deluxe Edition, standart sürüme ek olarak, sürüm fark etmeksizin ön-sipariş ile satın alanlara hediye edilecek ve içeriğinde adını veren karakterin ve MyFACTION kartının bulunduğu Bad Bunny Bonus Pack, oyunun çıkışı sonrasında yayınlanacak olan beş indirilebilir içeriğe ek ücret ödemeden erişim sağlayabileceğiniz Season Pass ve üç Basic Premium Launch MyFACTION Card Pack içerecek.

Icon Edition ise, Deluxe Edition içeriğine ek olarak, Ruthless Agression Pack, John Cena için Prototip karakter, Batista, Brock Lesnar ve Randy Orton karakterleri için gelişimsel acemi versiyonlar ve John Cena Legacy Championship ve WrestleMania 22 Arena. Ayrıca Emerald Paul Heyman MyFaction Manager Card ve üç Deluxe Premium Launch MyFACTION Card Pack de bu sürümün içeriğinde bulunacak.

Exit mobile version