WWE 2K23 Güreşçi Kadrosu 183 İsimden Oluşacak

Listede pek çok önemli isim var...

WWE 2K23 Güreşçi Kadrosu 183 İsimden Oluşacak

Önümüzdeki ayın ortalarında satışa sunulacak olan WWE 2K serisinin yeni oyunu ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan WWE 2K23 güreşçi kadrosu, yüzden fazla isimden oluşacak.


İlginizi Çekebilir: WWE 2K23 Oynanış Fragmanı Yayınlandı


WWE 2K23 Güreşçi Kadrosu Hangi İsimleri İçeriyor?

2022 Survivor Series ana etkinliğinde yer verilmiş ve hem tek oyunculu hem de çok oyunculu WarGames modunun yanı sıra, MyGM, MyRISE ve MyFACTION da bulunacak olan WWE 2K23 için netleşen güreşçi kadrosunda, toplamda yüz seksen üç isim karşımıza çıkacak. Bunların Brock Lesnar ‘01, Randy Orton ‘02, The Prototype ve Leviathan olmak üzere dört tanesi Icon sürümünde bulunan Ruthless Agression paketi ve Bad Bunny olmak üzere bir tanesine de ön-sipariş ile satın alanlara hediye edilecek Bad Bunny Bonus paketinden gelecek.

Listede ayrıca Alba Fyre, Axiom, Bron Breakker, Carmelo Hayes, Indi Hartwell, Jacy Jayne ve Grayson Waller gibi NXT 2.0 yıldızları ve Big Boss Man, Booker T, Boogeyman, Bret Hart, British Bulldog, Bruno Sammartino, Diesel, Eddie Guerrero ve daha pek çok simgesel isim de göze çarpıyor.

WWE 2K23, standart sürüme ek olarak Deluxe ve Icon olmak üzere iki özel sürümle satışa sunulacak. Deluxe Edition, standart sürüme ek olarak, sürüm fark etmeksizin ön-sipariş ile satın alanlara hediye edilecek ve içeriğinde adını veren karakterin ve MyFACTION kartının bulunduğu Bad Bunny Bonus Pack, oyunun çıkışı sonrasında yayınlanacak olan beş indirilebilir içeriğe ek ücret ödemeden erişim sağlayabileceğiniz Season Pass ve üç Basic Premium Launch MyFACTION Card Pack içerecek.

Icon Edition ise, Deluxe Edition içeriğine ek olarak, Ruthless Agression Pack, John Cena için Prototip karakter, Batista, Brock Lesnar ve Randy Orton karakterleri için gelişimsel acemi versiyonlar ve John Cena Legacy Championship ve WrestleMania 22 Arena. Ayrıca Emerald Paul Heyman MyFaction Manager Card ve üç Deluxe Premium Launch MyFACTION Card Pack de bu sürümün içeriğinde bulunacak.

Exit mobile version