WWE 2K21 İptal Edildi!

Beklenen SON!

wwe-2k21-iptal-edildi.jpg

2K Games, perşembe günü yatırımcılar ile yaptığı toplantıdan sonra yaptığı açıklamada; WWE 2K21’in önümüzdeki yıl olmayacağını belirtti. 2K Games’in WWE 2K20 nedeneyle yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle bu karara vardığı düşünülüyor. Birçok oyun otoritelerine göre WWE 2K20 serinin en başarısız oyunu, yıllardır süren bu düşüş sonucunu verdi ve WWE 2K21 İptal Edildi!


İlginizi Çekebilir: WWE 2K21 İptal Edilebilir!


WWE 2K21 İptal Edildi!

Bu yılki piyasaya sürülecek WWE 2K21 oyununun iptali uzun süredir konuşuluyordu .Ve beklenildiği

gibi seri bu yıl piyasada olmayacak. WWE 2K, 2K Games’in ana şirketi Take-Two Interactive CFO’su Frand Riddick tarafından yapılan açıklama konuya açıklık getirdi.

Riddick: “Bu yıl yeni oyun lansmanı olmayacak”

2K Games tarafından açığa çıkan bilgilere göre bu bir son değil ,bir ara. Aylardır oyun medyasında dolaşan dedikodular doğru çıktı! Bir yıllık ara ardından ,2021 yılında yeni bir WWE oyunu piyasaya sürülecek.

Geçtiğimiz ay Japonya‘nın Tokyo şehrinde yaşayan ve hareket yakalama (motion capture) ustalarından biri olan Justin Leeper, WWE 2K21 için çalışmalara başlanmadığını ve oyunun iptal edildiğine inandığını ifade etmişti. 

Justin Leeper;

“Güvenilir bir kaynaktan duydum ve WWE 2K21’in iptal edildiğine gerçekten inanıyorum. Bu yıl oyun olmayacak!” şeklinde açıklamalarda bulunan Leeper, ayrıca bu yıl yeni bir WWE markalı oyunun raflardaki yerini alabileceğini ima etmiş. WWE yetkilileri, WWE 2K20’nin kötü başarısının ardından farklı projelere geçebilirmiş.

Editör Yorumu;

Bir WWE fanı olarak 2K son üç yılda çıkardığı oyunlarda gerçekçiliğe fazla önem verdiği için sınıfta kalıyor. Bazı oyunlar simülatör değil oyun olarak kalmalı.2K Studios bu hataya düştüğüne inanıyorum.

Oyunun iptal edilmesini çok doğru buluyorum. Yeni çıkacak WWE oyununa 1 yıl daha fazla çalışmak oyunun geleceği için çok daha iyi olacaktır. Oyuncuların oyuna özlemi ve açlığı artacaktır. Umarım WWE son yıllarda düştüğü bu hatalardan ders alır.

Zamanında THQ’nün çıkardığı Smackdown VS Raw 2011 oyunu olsun ,WWE All Stars oyunu olsun çok daha oynanabilir sınırları zorlanabilir oyunlardı. Şimdi ise WWE 2K20 oyununda adeta bir simülatör ama oyuncular daha çok eğlenebileceği bir oyun arıyor.

Belkide oyun iptal edilirse bir sonra ki yıl çıkıcak oyun daha çok uğraşılmış yeni mekanikle üretilebilir. Halihazırda ki oyunun sadece oyun mekaniğinin hantallığı ve sıkıcığı değil hatalarıda çok fazla. Sadece Bug ve Glitchler için Redditte 500’den fazla gönderi mevcut.

Exit mobile version