WRC Generations Duyuruldu! Bu Sene Geliyor

Hibrit araçları göreceğimiz WRC oyunu geliyor...

WRC Generations Duyuruldu! Bu Sene Geliyor

Nacon ve Kylotonn tarafından yapılan duyuru ile WRC Generations, 13 Ekim 2022 tarihinde satışa sunulacak. Hibrit araçların da devreye gireceğiz yeni oyuna ilişkin ilk detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GreedFall II: The Dying World Duyuruldu


Bildiğiniz gibi bu yıl, WRC tarafında da hibrite geçilen yıl olacak. Bu dönem, ralli dünyası için performansın önemli ölçüde etkilendiği, stratejilerde değişikliğe gidilecek ve bu bağlamda da sürücüler ile takımların uyum sağlamaya çalışacağı devrim olacak. Haliyle resmi lisanslı WRC oyunu da bu bağlamda bir değişim geçirecek.

WRC Generations Detayları Açıklandı

PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan WRC Generations, hibrit çağına geçişi göreceğimiz bir oyun olacak. Bu bağlamda, hibrit motorların devreye girmesi ile yeni oynanış mekanikleri göreceğiz. Kazanabilmek için, her bir etapta aracınızın motorunu adapte ederek bataryasını dikkatli bir şekilde yönetmeniz gerekecek.

Verilen bilgilere göre, özelleştirilmiş araç süslemesini ve çıkartmaları diğer oyuncular ile paylaşabileceksiniz. Rekabeti seven oyuncular için de Leagues adı altında yeni bir mod bulunacak ve çevrimiçi olarak benzer seviyedeki rakiplere meydan okuyabileceksiniz. Galip gelmeniz durumunda da üst seviyelere çıkacaksınız.

WRC Generations oyununda yirmi iki farklı ülkede toplamda yedi yüz elli kilometrelik özel etaplar, Rally1, Rally2 ve Junior WRC olmak üzere 2022 sezonundan kırk dokuz takım, ek ödüller ile otuz yedi efsanevi araç, yüz altmış beş zaman sınırlı özel etap bulunacak. Oldukça gerçekçi bir deneyimin sunulabilmesi için de tamamıyla yeniden tasarlanmış Rally Sweden, Umea bölgesindeki altı yeni özel etap ile oyuna eklenmiş olacak.

Nacon ve Kylotonn tarafından duyuruya ilişkin olarak yayınlanan resmi fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version