Worms Revolution Gold Ücretsiz Dağıtılıyor

Ücretsiz oyunu kim sevmez?

Worms Revolution Gold Ücretsiz Dağıtılıyor

Kış indirimleri kapsamında, GOG tarafından ücretsiz oyun dağıtılıyor. Eğer Worms serisi ilginizi çekiyorsa, yarın saat 17:00 sıralarında sona erecek olan ücretsiz Worms Revolution Gold fırsatını kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: Günün Ücretsiz Epic Games Oyunu İndirmeye Açıldı (28 Aralık)


CD Projekt RED şirketinin sahibi olduğu GOG mağazasında, iki hafta kadar önce Kış indirimleri başlamıştı. Binlerce oyunun indirime girdiği kampanyada, daha önceden Ghost of a Tale ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Şimdi de sırada Worms Revolution oyununun Gold sürümü var. Biz bu haberi yazarken, yirmi sekiz saatlik bir zaman kalmıştı. Şimdilik elinizi çabuk tutmanıza gerek yok, ama kütüphanenize eklemeyi de unutmayın.

Worms Revolution Gold Nasıl Bir Oyun?

Aşina olduğumuz iki boyutlu oynanışın üçüncü kişi perspektifine geçirildiği oyunda, hem otuzdan fazla senaryo hem de yirmi kadar bulmaca görevi sizi bekliyor. Tercihen tek başınıza veya çevrimiçi veya yerel ağ üzerinden kooperatif olarak oynayabildiğiniz Worms Revolution Gold, dört farklı sınıftan açabileceğiniz on altı farklı kurtçuk içeriyor. Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi kurtçuklarınızı dış görünüşleri olsun, öldükten sonra arkalarında bırakacakları mezartaşları olsun ve zafer dansları olsun özelleştirebilmek mümkün oluyor.

Senaryo modu dışında, bölüm düzenleyicisi ve Deathmatch, Forts ve Classic olmak üzere çok oyunculu modları da bulunuyor. Dört oyuncuya kadar çevrimiçi veya yerel ağ üzerinden eğlenceli çatışmalara görmek mümkün oluyor.

Worms Revolution Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version