World War 3 Türkçe Dil Desteği Kazanıyor

Oyun tamamıyla Türkçe olacak!

World War 3 Türkçe Dil Desteği Kazanıyor

The 4 Winds Entertainment, World War 3 Türkçe dil desteği duyurusunda bulundu. Erken Erişim aşamasından çıkışı sabırsızlıkla beklenen oyun için yapılan duyurunun detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Disco Elysium: The Final Cut Türkçe Çeviri Çalışmaları Başladı


World War 3 Türkçe Dil Desteği Müjdesi

The Farm 51 tarafından geliştirilmiş ve The 4 Winds Entertainment tarafından da yayınlanan World War 3, 2018 yılının Ekim ayı içerisinde Erken Erişim aşaması ile oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Zaman içerisinde yapılan geri dönüşler ile gelişmeye devam eden oyun için yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile Türkçe dil desteği müjdelendi.

MY.GAMES tarafından yapılan işbirliği neticesinde, hem Türkiye hem de MENA bölgesinde de yayınlanacak olan oyunun dünyanın diğer bölgelerindeki yayıncılığını da yine MY.GAMES üstlenecek.

Blizzard Entertainment dahil dünya genelindeki önde gelen şirketlerde çalışmış olan geliştiricileri bünyesinde bulunduran The 4 Winds, geliştiriciler ve yayıncılar arasında kültürel bir köprü kurmaya ek olarak, oyunları yeni pazarlara ulaştırmak, geliştiricileri desteklemek, yerelleştirilmiş hizmetler oluşturmak ve bölgesel oyuncu toplulukları oluşturmak için uğraş verecek. Bahsi geçen World War 3 de biz Türk oyun severler ile Türkçe altyazı, arayüz ve seslendirme desteği ile buluşturulacak.

25 Kasım 2021 tarihinden bu yana kapalı beta testi aşamasında olan oyunun, Mart ayı içerisinde açık beta testi aşaması ile oyuncuların beğenisine sunulacağı söyleniyor. Bununla birlikte, aynı tarihlerde yeni bir içerik güncellemesi yayınlanacak iken Steam mağazasında ücretsiz modele geçiş yapılacakmış.

World War 3 Hakkında

World War 3, modern bir dünya savaşında geçen taktiksel çevrimiçi çok oyunculu bir FPS oyunudur. Düşmana üstünlük sağlamak ve onu alt etmek için takım kur ve Varşova, Berlin ve Moskova gibi gerçek dünya şehirlerinde geçen taktiksel savaşlara katıl. Devasa cephaneliğinde yer alan silahlarla mükemmel donanımını özelleştir, ardından araç, teçhizat ve dron kullan, avantaj kazanmak için savaş desteği çağır.

Savaşı kazanmak için elindeki bütün araçları kullan. Bir piyade olarak alana adım at, tankları ve araçları sür, savaş alanını gözetlemek için dron kullan ve maksimum hasar sağlamak için taktiksel savaş desteği çağrısı yap.

Gerçekçi çevre modelleri ve inanılmaz düzeyde ayrıntı içeren nefes kesici haritalarda savaş. Varşova, Berlin, Moskova ve Polyarni sokaklarında, Smolensk varoşlarında ve ötesinde mücadele et.

Her bir mermi önemli. Savaş mekaniklerini etkilemeden oyunun akıcılığını arttıran gerçekçi oynanış özelliklerini keşfet: Gelişmiş balistik sistemi, tüm vücut farkındalığı, araç fizik sistemi ve kapsamlı özelleştirme.

Birçok farklı silah, araç, alet, dron, topçu ve hava saldırısından oluşan devasa cephanelik emrinde. Kusursuz bir donanım oluştur, yüzlerce benzersiz silah malzemesi ve kozmetik özelleştirme arasından seçim yaparak kişiselleştir. Aynı zamanda araçlarını, taktiksel teçhizatını ve üniformalarını da tamamen özelleştirebilir, böylece savaş alanına imzanı atabilirsin.

İki temel oyun modunda 40’a kadar oyuncu ile birlikte savaş alanına gir. Taktik Harekât’ta (20’ye 20) kısa çatışmalarda hedef noktaları ele geçir ve en fazla öldürme sayısını toplamak için mücadele ettiğin klasik bir FPS modu olan Takımlı Ölüm Maçı’nda (10’a 10) zafer için yarış!

Exit mobile version