World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic Tarihi Duyuruldu

Eylül ayı, Lich King Classic ayı...

World of Warcraft Wrath of the Lich King Classic Tarihi Duyuruldu

Nisan ayından bu yana büyük bir merakla beklenen World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic tarihi duyurusu sonunda gerçekleşti. Eylül ayının sonlarına doğru kimselere söz vermeyin. Tabii ki ertelenme haberi ile karşılaşmaz isek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: World of Warcraft Dragonflight Artık Ön-sipariş Verilebiliyor


World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic Tarihi Belli Oldu

2008 yılında çıkmış olan World of Warcraft: Wrath of the Lich King oyununun klasik versiyonu, geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde ve Dragonflight ile duyurulmuştu. Hikaye olarak Lich King’in düşüşüne kadar olan zamanı, bu defa yenilenmiş olarak yaşayacağımız oyunun çıkış tarihi 26 Eylül 2022 olarak açıklandı.

Blizzard Entertainment tarafından önceden verilen duyuruda verilen bilgilerde, mevcut World of Warcraft üyeliğiniz ile genişletme paketinin klasik versiyonunu oynayabilmeniz mümkün olacak. Diğer bir deyişle, seviyesi yetmiş olan bir karaktere ihtiyacınız olmayacak.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic ile ulaşılabilir en üst seviye seksene çıkacağı için, ana oyunu es geçip doğrudan bu genişletme paketine başlamayı istemeniz durumunda ise yetmişinci seviye için yükseltme satın alabileceksiniz.

Amerika menşeli şirket tarafından genişletme paketinin klasik versiyonu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, oyuncular olarak, Northrend veya Howling Fjord bölgesinden başlayabileceğimiz macerada, Lick King’in Icecrown’daki tahtına ulaşmaya çalışacağız.

Death Knight’lar, Azeroth’u tehdit eden kötülük ile mücadele edebilmek için karanlığın güçlerini kullanabilecek. Her ne kadar bunun için en aşağı elli beşinci seviyeye ulaşmış olmanızın gerektiği ve her birinin bir sunucuya bağlı olduğu söylense de, oyuncunun ilk Death Knight’ı için Wratch Classic’te bu gereksinim atlanacakmış.

Bunların dışında, gizemli oymaları işaretleyebileceğiniz Inscription adıyla yeni bir ihtisas, başarım desteği, zindanlar ve baskınlar ve halihazırdaki World of Warcraft aboneliklerine dahil edilecek olması gibi yenilikler de olacak.

Exit mobile version