World of Warcraft: Dragonflight Duyuruldu!

Ejderhalar adasına gidiyoruz...

World of Warcraft Dragonflight Duyuruldu!

Warcraft fantastik evreninde ve Azeroth dünyasında geçen MMORPG türü World of Warcraft, 2004 yılında PC için satışa sunulmuştu. 2007 – 2020 yılları arasında yayınlanan genişletme paketi ile desteklenen oyun, bugün yapılan canlı yayın ile bir yenisine daha kavuşacak. World of Warcraft: Dragonflight resmi olarak duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: PC için MythForce Duyuruldu!


World of Warcraft: Dragonflight Nasıl Bir Genişletme Paketi Olacak?

Genişletme paketinin adı aslında daha önceden yaşanan sızıntılar ile ortaya çıkmıştı. Blizzard Entertainment tarafından yapılan canlı yayın ise sızıntıları doğrulamış oldu diyebiliriz. Bizleri Warcraft evrenindeki ejderhaların doğduğu Dragon Isles bölgesine götürecek.

Verilen bilgilere göre, Dracthyr Evoker altında yeni bir ırk ve sınıf gibi yeni özellikler olacak ve ejderhaya binerek bölgeyi keşfedebileceksiniz. Resmi sayfada Dracthyr Evoker’ların İttifak veya Sürü için insan ve ejderha formları arasında geçiş yaparak savaşabilecekleri belirtiliyor. Ayrıca iki ihtisas da olacak. Devastation alev püskürtme ve pençe saldırılarına, Preservation ise müttefikleri iyileştirmeye ve desteklemeye odaklanacak.

Ejderha sürme ile ilgili olarak, her biri eşsiz ve özelleştirilebilir dört Drake alabileceksiniz. Farklı farklı pek çok kombinasyonlar söz konusu olacak iken, uçuş sırasında yeni manevra imkanınız da olacakmış. Kabartmalar bularak ejderha uçurma yeteneklerinizi geliştirebilecek ve en nihayetinde de daha fazla özelleştirme seçenekleri için azami seviyede meydan okumalar üzerinde yoğunlaşabileceksiniz.

Bu detayların dışında, yeni bölgeler, Primal Incarnates adıyla yeni bir baskın, ulaşılabilecek azami seviyenin yükseltilmesi, iş kolu ve üretim, kullanıcı arayüzünü dilediğiniz gibi değiştirebilmeniz için revize edilmiş ekran göstergeleri, sınıf ve ihtisas ağaçları ile yeni bir yetenek sistemi de World of Warcraft: Dragonflight ile geleceklerin arasında gösteriliyor. Oyunun yeni yetenek sistemi, World of Warcraft Classic oyununda gördüğümüzün elden geçirilmiş hali olacak. Tank olarak oynayan bir oyuncu, ağaç üzerinde seçeceği yetenekler ile farklı rollere geçiş yapabilecek.

Şu an için resmi bir çıkış tarihi bulunmamakla birlikte, tercih ederseniz resmi sayfa üzerinden beta testine katılım için kaydınızı yaptırabilirsiniz. Yeni detaylar için gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version