World of Warcraft: Dragonflight Çıkış Tarihi Açıklandı

Kasım'da Azeroth başkadır...

World of Warcraft Dragonflight Çıkış Tarihi Açıklandı

World of Warcraft için yayınlanacak olan dokuzuncu genişletme paketi World of Warcraft: Dragonflight için çıkış tarihi sonunda belli oldu. Kasım ayının sonu için kimselere söz vermeyin. Blizzard Entertainment, ayrıca genişletme paketinin ilk sezonuna dair detayları da gün yüzüne çıkarttı.


İlginizi Çekebilir: World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic Tarihi Duyuruldu


Amerika menşeli şirket tarafından yayınlanan yeni fragman ile yapılan duyuruya göre, bizleri Azeroth diyarına döndürecek ve özelleştirebileceğiniz ejderha ırkı Evoker ile tanıştıracak ve çok daha fazlasını sunacak olan genişletme paketinin 28 Kasım 2022 tarihinde çıkış yapacağını duyurdu.

Blizzard Entertainment tarafından World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihine ek olarak paylaşılan ilk sezon detaylarına göre, ilk sezon Kuzey Amerika için 12 Aralık 2022 ve Avrupa için de 13 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak olan güncelleme ile başlayacak. Vault of the Incarnates baskını (Raid), PvP ve Mythic zindan sezonları da eş zamanlı olarak oyuncuların erişimine açılmış olacak.

Öte yandan, 4 Ekim 2022 tarihinden itibaren genişletme paketinin uyumluluk güncellemesinin yayınlanacağı güne kadar olan zamanda XP takviyesi etkinliği gerçekleştirilecek. Oyuncular, deneyim puanı kazanımını % 50 oranında arttıran Winds of Wisdom’ı kullanabilecekler.

World of Warcraft Dragonflight Hakkında

Dracthyr Evoker altında yeni bir ırk ve sınıf gibi yeni özellikler olacak ve ejderhaya binerek bölgeyi keşfedebileceksiniz. Resmi sayfada Dracthyr Evoker’ların İttifak veya Sürü için insan ve ejderha formları arasında geçiş yaparak savaşabilecekleri belirtiliyor. Ayrıca iki ihtisas da olacak. Devastation alev püskürtme ve pençe saldırılarına, Preservation ise müttefikleri iyileştirmeye ve desteklemeye odaklanacak.

Ejderha sürme ile ilgili olarak, her biri eşsiz ve özelleştirilebilir dört Drake alabileceksiniz. Farklı farklı pek çok kombinasyonlar söz konusu olacak iken, uçuş sırasında yeni manevra imkanınız da olacakmış. Kabartmalar bularak ejderha uçurma yeteneklerinizi geliştirebilecek ve en nihayetinde de daha fazla özelleştirme seçenekleri için azami seviyede meydan okumalar üzerinde yoğunlaşabileceksiniz.

Bu detayların dışında, yeni bölgeler, Primal Incarnates adıyla yeni bir baskın, ulaşılabilecek azami seviyenin yükseltilmesi, iş kolu ve üretim, kullanıcı arayüzünü dilediğiniz gibi değiştirebilmeniz için revize edilmiş ekran göstergeleri, sınıf ve ihtisas ağaçları ile yeni bir yetenek sistemi de World of Warcraft: Dragonflight ile geleceklerin arasında gösteriliyor. Oyunun yeni yetenek sistemi, World of Warcraft Classic oyununda gördüğümüzün elden geçirilmiş hali olacak. Tank olarak oynayan bir oyuncu, ağaç üzerinde seçeceği yetenekler ile farklı rollere geçiş yapabilecek.

 

Exit mobile version