World of Tanks Yeni Oyun İçi Etkinlikler ile Zenginleşecek

Oyuncuları harika etkinlikler bekliyor!

World of Tanks Yeni Oyun İçi Etkinlikler ile Zenginleşecek

Wargaming tarafından yapılan duyuruyla, World of Tanks yeni oyun içi etkinlikler ile zenginleşmeye devam edecek. Peki biz oyuncuları neler bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Türk Oyunu Death Relives, Steam Next Fest’te Büyük İlgi Gördü


World of Tanks Yeni Oyun İçi Etkinlikler Oyuncuları Bekliyor

Wargaming, Legendary Entertainment’tan Dune lisansı ile World of Tanks, World of Tanks Blitz ve World of Tanks Modern Armor oyunlarında oyun içi maceralarını duyuruyor.

Oyuncular, 15 Şubat ila 1 Nisan arasında kumların içinde her platform için özel olarak tasarlanmış, çeşitli mekanizmalar ve oyuna biraz ‘Çöl Gezegeni’ büyüsü ekleyen seçkin ödüller içeren çeşitli oyun içi etkinliklerle karşılaşacak.

World of Tanks PC Çöl Gezegeni: İkinci Bölüm – Kader Geliyor Savaş Kartı 15 Şubat ila 25 Şubat arasında gerçekleşecek. Bu bölüm, mistik çöl dünyasında savaşçı şair Gurney Halleck, “Hayvan” Rabban ve Lady Jessica gibi ünlü karakterleri içeren büyüleyici bir hikaye anlatıyor. Oyuncular filmdeki kahramanları ve hainleri mürettebat üyesi olarak alabilecek, farklı 2B stiller, çıkartmalar ve yazılar gibi değerli ürünler elde edebilecek. Bunlar arasında gelecek Çöl Gezegeni: İkinci Bölüm filminden yakında ünlenecek replikler içeriyor. Üstelik oyuncuları gerçek bir kum savaşçısı bekliyor: Kalıcı 3B stil ve özel görsel efektlerle kaplı Premium Seviye VIII Mittlerer Kpz. Pr. 68 tankı.

World of Tanks Blitz, Çöl Gezegeni: İkinci Bölüm film evrenine dayalı gezegen boyutunda bir etkinliğe sahne oluyor. Oyuncular, 23 Şubat ila 7 Mart arasında Hançer-i Figan ve Yaratan kancaları gibi ürünler alabilir, Gurney Halleck’in profil fonunu ve avatarını toplayabilir, “Hayvan” Rabban ve Fremen görevlerine çıkabilirler. Oyuncuların ana ödülü ise Sardaukar kuvvetlerinden esinlenen kudretli Groundtank. Ayrıca Maus tankı için muhteşem Hasatçı kamuflajı da özel paketlerde sunulacak.

World of Tanks Modern Armor, kendi özgün sunumları ile katılıyor. Oyuncular, her biri seçkin Çöl Gezegeni: İkinci Bölüm temalı ödülleri olan özgün görevler seti ve çekici içerik barındıran üç aşamaya bölünmüş sınırlı süreli bir topluluk etkinliğine katılacak. Bu aşamalar tamamlandığında Gurney Halleck, güçlü Sardaukar Savaşçısı ve tehditkâr “Hayvan” Rabban gibi ünlü karakterler Komutan olarak alınabilecek. Üstelik “Hayvan” Rabban, konsol oyuncularına has, özel bir 3B Komutan olarak sunulacak. Etkinlik 5 Mart’ta başlayacak.

Tüm bu oyun içi etkinlikler, Warner Bros. ve Legendary Pictures’ın heyecanla beklenen Çöl Gezegeni: İkinci Bölüm filminin çıkışı için zemini hazırlıyor.

Exit mobile version