World of Tanks, İki Büyük İsmi Bir Araya Getirecek!

Arnold Schwarzenegger ve Milla Jovovich bir araya geliyor!

World of Tanks, İki Büyük İsmi Bir Araya Getirecek!

Wargaming tarafından yapılan duyuru ile Şenlik Operasyonları kapsamında World of Tanks, iki büyük ismi bir araya getirecek. Önümüzdeki ay başlayacak etkinlik, mobil ve konsollar için çıkmış olan oyunlar için de geçerli olacak. Açıklanan tüm detaylar, haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Genshin Impact v3.3 Güncellemesi Detaylandırıldı


Wargaming tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan MMO oyunu World of Tanks, freemium olarak 2010 yılında yayınlanmıştı. Oyuncuların İkinci Dünya Savaşı öncesinden Soğuk Savaş dönemine kadar uzanan zamanda kullanılan tanklar ile birbirlerine karşı mücadele ettikleri oyun, ücretsiz olarak yayınlanmış olsa da önemli özelliklere erişmek için ücret ödemeniz gerekiyor.

World of Tanks Şenlik Operasyonları Aralık’ta Başlıyor!

Geçmişte birçok önemli etkinliğin gerçekleştiği World of Tanks, 1 Aralık 2022 – 9 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Şenlik Operasyonları kapsamında Arnold Schwarzenegger ve Milla Jovovich’i bir araya getirecek. Bu etkinlik 17 – 27 Aralık 2022 tarihleri arasında mobil oyunu World of Tanks Blitz ve PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkan World of Tanks: Modern Armor oyunun da 13 Aralık 2022 – 2 Ocak 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.

Etkinlikteki amacımız ise neredeyse mahvolmuş olan Noel akşamını nezaketin, arkadaşlığın ve birazcık büyünün kurtarabileceğini kanıtlayarak, Tatil Ruhu’nu karla kaplı köye geri getirmek olacak.

Daha önceden bir film oyununda kahraman canlandıran Ukraynalı aktris Milla Jovovich, ilk defa bir oyunun içinde yer alacağı ve kendisi için bir efsane olan Schwarzenegger ile bir araya geleceği için oldukça heyecanlı olduğunu söyledi ve oyunculara özel hediyeler dağıtacaklarını da sözlerine ekledi.

Avusturyalı aktör Arnold Schwarzenegger ise geçen yıl inanılmaz bir deneyim yaşadığını ve geri dönüş için de kapıyı açık bırakmış olduğunu söyledi. Jovovich ile bir araya gelmekten büyük bir şeref duyduğunu söyleyen aktör, Şenlik Operasyonları ödüllerinin ve yarışmalarının daha da iyi olduğunu da dile getirdi.

Oyuncular olarak, etkinlik boyunca bu ikiliden aldığımız görevleri tamamlamamız durumunda tank kaplamaları, temalı amblemler, yazılar, çıkartmalar ve komutanlar gibi Arnie ve Milla özelleştirme ögeleri alacağız.

Exit mobile version