Wolverine ile Spider-Man 2 Aynı Evreni Mi Paylaşıyor?

Merak edilen soru, cevabını buldu...

Kinda Funny Games tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan oyun yönetmeni Brian Intihar, Wolverine ile Spider-Man 2 aynı evreni mi paylaşıyor sorusunu yanıtladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Daredevil Spider-Man 2 Oyununa Gelebilir


Bildiğiniz gibi tek bir geliştiricinin veya yayıncının karşımıza çıkarttığı dizilerin, filmlerin ve oyunların aynı evreni paylaşıyor olması, artık bir trend oldu. Mesela bunun son örneği de Alan Wake 2 diyebiliriz. Hatta Control oyunundan bir karakter de karşımıza çıkmıştı. Insomniac Games tarafından geliştirilen Wolverine ile Spider-Man 2 aynı evren için de mi olacak sorusu da bir süredir kafalardaydı.

Aslında Marvel şirketinin çoklu-evren keşiflerini uzun zamandır yapıyordu. Haliyle böylesi bir durumun gerçek olmasına büyük ölçüde ihtimal dahilinde bakılıyordu, ama bu noktada kafaları karıştıran ise Spider-Man 2 oyununda Daredevil’ın aksine Wolverine ile ilgili bir ipucunun bulunmuyor olmasıydı.

Wolverine ile Spider-Man 2 Aynı Evreni Paylaşıyor

Kinda Funny Games tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan oyun yönetmeni Brian Intihar, iki oyunun aynı evreni paylaşacağını “Hepsi 1048.” diyerek teyit etti. 1048, Marvel evreninin belirli bir yinelemesini ifade ediyor ve aynı süreklilikte var oldukları anlamını taşıyor.

wolverine-spider-man-ayni-evrende-mi

Öte yandan, Spider-Man 2 oyununda herhangi bir ipucunun bulunmamasını ekibin devam oynanışı mükemmelleştirmeye odaklanmasına olanak tanımak için böyle bir karar aldıklarını dile getirdi.

“Bunu yapmama kararı almıştık… Sanırım o ekibin biraz daha pişmesine izin vermek istedik ve kim bilir gelecekte neler olur ama… Şu anda bırakalım da işlerini yapsınlar.”

2021 yılının Eylül ayındaki PlayStation 5 Showcase sırasında duyurulmuş olan Wolverine oyunu, PlayStation 5 için özel olarak geliştiriliyor. Şimdilik hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz, ama Spider-Man 2 oyununun satışa sunulması ile geliştirici ekibin odağını bu oyuna da çevirecektir. Elbette merak edilen detayların paylaşılması için epey bir süre beklememiz gerekebilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version