Wolverine Fragmanları Sızmaya Devam Ediyor

Siber saldırının etkileri sürmeye devam ediyor...

Wolverine Fragmanları Sızmaya Devam Ediyor

Insomniac Games stüdyosuna yapılan büyük siber saldırının ardından, yeni Wolverine fragmanları da sızmaya devam ediyor. Her ne kadar bunlar geliştirilme aşamasının erken safhasını temsil eden fragmanlar olsa da, etkileyici bir deneyimin bizleri beklediğine şüphe yok.


İlginizi Çekebilir: Spider-Man 2’nin PC Versiyonu Baştan Sona Oynanabiliyor


Insomniac Games ile Rhysida arasında yaşanan anlaşmazlığın etkileri sürmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bilgisayar korsan grubu, seslendirme sanatçısı Yuri Lowenthal’ın ve geliştiricilerin kişisel verilerine ek olarak, Wolverine ile ilgili ekran görüntüleri ve konsept sanat çalışması, stüdyonun gelecek planları ve hem Spider-Man 2 ve Wolverine oyunlarının henüz duyurulmamış PC versiyonları dahil toplam boyutu 1.7 TB olan önemli veriler çalınmıştı. Dahası ise iki taraf arasındaki anlaşmanın sağlanamamasının akabinde bu veriler internete salınmıştı.

Çok geçmeden Spider-Man 2 oyununun PC versiyonu, torrent sitelerine düşmesinin ardından, mod üreticileri tarafından baştan sona oynanabilir hale getirilmişti. Hatta Yeni Oyun+ özelliğinin de aktif olarak kullanılabildiğini söyleyelim.

Yeni Wolverine Fragmanları Sızdırıldı

Şimdi ise sıra yavaş yavaş Wolverine oyununa geliyormuş gibi görünüyor. Kısa bir süre önce iki yeni Wolverine fragmanı sızdırıldı. Muhtemelen her ikisine de müdahale edilecektir. O yüzden, vaktiniz var iken izlemenizde fayda var.

New Wolverine Trailer
byu/danoka29 ininsomniacleaks

Wolverine Cinematic Target
byu/TallMasterShifu ininsomniacleaks

Sızdırılan fragmanlardan ilki, oyunun çatışma ve keşif mekaniklerini gösteriyor. Ancak oyun henüz geliştirilme aşamasında olduğu için, sızdırılan bu fragman da nihai oyunu temsil etmiyor ve pek çok farklılık ile karşılaşmamız yüksek ölçüde ihtimal dahilinde. Ancak geliştiricinin kafasındaki plan hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyor.

İkinci fragman ise duyuru fragmanında gördüğümüz sahnenin uzatılmış bir versiyonunu bizlere sunuyor ve gerçek zamanlı ara sahneler anlamında stüdyonun hedefinin ne olduğunu da anlamamızı sağlıyor. Genel olarak baktığımızda da ışıklandırmanın oynanış fragmanına göre daha iyi olduğu fark ediliyor. Ancak yine de bu iki fragmanın nihai oyunu temsil etmediğini bir kez daha hatırlatalım.

Diğer yandan, oyuna ilişkin ilk ekran görüntülerinin sızdırılmasının ardından, hikayede İkinci Dünya Savaşı dönemine atıflarda bulunulacağı tahmin edilmişti. Bildiğiniz gibi Insomniac Games, özgün bir oyun ile karşımıza çıkılacağını söylemişti. Yani karakterin hem geçmişi hem de az bilinen yönleri ile ilgili daha fazla bilgiye sahip olacakmışız gibi görünüyor.

Exit mobile version