Wolf Among Us 2 Fragmanı Yayınlandı

Bakalım yeni oyunda bizleri neler bekliyor?

Wolf Among Us 2 Fragmanı Yayınlandı

Bugün gerçekleştirilen canlı yayın ile Wolf Among Us 2 fragmanı yayınlandı. Hatta devam oyunu hakkında yeni detaylar öğrenme fırsatımız da oldu. Peki yeni Wolf Among Us nasıl bir oyun olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Halo TV Dizisi Fragmanı Yayınlandı


Bir hatırlatma yapmak gerekirse, ikinci oyun esasen 2017 yılı içerisinde duyurulmuştu. Ne var ki Telltale Games stüdyosu 2018 yılının sonlarına doğru beklenmedik bir şekilde kepenk indirmişti. Bu gelişmenin birkaç ay sonrasında, Amerika menşeli stüdyonun LCG Entertainment ile küllerinden yeniden doğması ile The Wolf Among Us 2 oyunu The Game Awards 2019 şovunda yeniden duyurulmuştu.

Halihazırda Telltale Games ve bu stüdyonun eski çalışanlarının kurmuş olduğu AdHoc Studio ile geliştirilmesine devam edilen yeni The Wolf Among Us, bir süredir yeni gelişme ile karşımıza çıkmıyordu. Öyle ki, son olarak geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Game Informer dergisine konuk olan AdHoc Studios kurucu ortağı ve operasyon müdürü Nick Herman, gerçekleştirilen röportaj sırasında devam oyunu ile ilgili birtakım detaylar sunmuştu.

Wolf Among Us 2 Fragmanı Neler Sunuyor?

Bugün Telltale Games tarafından gerçekleştirilen özel bir canlı yayın sırasında gösterilen yeni fragman ile devam oyununun senaryosunda yaşanacak olan ufak yeni detayları ortaya çıkartıyor.

Fragmanda belirtilene göre The Wolf Among Us 2, ilk sezonun altı ay sonrasında ve 1980 yılının Kış mevsiminde geçecek. The Big Apple (New York şehrinin takma adı) ile ilgili daha fazla şey görebilmek adına Fabletown kasabasının sınırlarından çıkacağız.

Bigby olarak Fabletown vatandaşlarına hizmet ederken, artık belediye başkanı vekili olan Snow White emri altında çalışıyor olacağız. Bununla birlikte, fragman esnasında Wizard of Oz hikayelerinden tanınan meşhur ve yeni karakterler olacak Scarecrow ve Tin Man isimli Fable’ları tutuklamaya çalışırken de görebiliyoruz. Ne var ki olaylar tam olarak planlandığı gibi gitmiyor. Bu ikilinin yanı sıra, New York dedektifi olan Faye Leung isimli bir başka yeni karakter de gözlerden kaçmıyor.

Unreal Engine motoruna geçişin sonrasında görselliğin ve performansın fazlasıyla geliştirilmiş olduğu The Wolf Among Us 2, önceki Telltale Games oyunları gibi bölümler halinde değil de bir bütün halinde yayınlanacak. Haliyle senaryonun ilerleyen kısımlarında neler olacağını öğrenebilmek için beklemek durumunda olmayacağız.

PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan devam oyunu, net bir tarih verilemiyor olsa da 2023 yılı içerisinde bizlerle olacak.

Exit mobile version