Wo Long: Fallen Dynasty İçin Lies of P ve Nioh İşbirlikleri Geliyor

2023 yılı yol haritası da belli oldu...

Wo Long: Fallen Dynasty için Lies of P ve Nioh işbirlikleri, açıklanan yol haritası ile önümüzdeki aydan itibaren başlıyor. Peki bizi yılın geri kalanında daha başka neler bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hot Wheels Unleashed 2 ile Hızlı ve Öfkeli İşbirliği Duyuruldu


Üç Krallık döneminin fantastik bir versiyonunda geçen ve isimsiz bir askeri canlandırdığımız Wo Long: Fallen Dynasty, Mart ayında satışa sunulmuştu. Geliştiriciliği Team Ninja ve yayıncılığı da Koei Tecmo tarafından yapılan oyun için yayınlanan 2023 yılı yol haritası, ücretsiz güncellemelerden, ücretli içerik paketlerinden ve işbirliklerinden oluşuyor.

wolong

Wo Long: Fallen Dynasty İçin Lies of P ve Nioh İşbirlikleri Geliyor

Bu ay yayınlanacak olan yeni güncelleme ile kooperatif olarak da oynanabilecek Bomb Rush Part 2 ek görevi ile dengelemele ayarlamaları, iyileştirmeler ve dahası bizi bekliyor. Lies of P işbirliği Eylül ayında gelecek iken, Nioh işbirliği için de Kasım ayını beklememiz gerekecek. Bunların dışında, Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık ayı kapsamında iki yeni ustalık büyüsü, özellik iyileştirmeleri ve genişlemeleri, dengelemele ayarlamaları ve dahası bizi bekleyecek.

Ücretli içerik bakımından da Eylül ve Aralık aylarında Conqueror of Jiangdong ve Upheaval in Jingxiang göreceğiz. Her ikisi de yeni bir hikaye, görev, silah tipi, zorluk seviyesi, düşmanlar, iki Divine Beast, ekipman ve ekipman seviyesi, nadide şeyler oyun sonu içerikleri ve dahası ile karşımıza çıkacak.

Son olarak, Wo Long: Fallen Dynasty yönetmeni Masakazu Hirayama PC kullanıcılarından da performans sorunları için özür dilemeyi ihmal etmedi. Geliştirici ekip olarak bütün şikayetleri ve raporları okuyormuş ve bu bağlamda da önceliği optimizasyon ve hata çözümlemeye vermişler. Ne var ki farklı sistem konfigürasyonlarından dolayı her şeyin yoluna girmesi de biraz zaman alacakmış.

Exit mobile version