Wo Long: Fallen Dynasty Demosu Geliyor

Çıkışından önce denemek isteyenlere...

Wo Long Fallen Dynasty Demosu Geliyor

Wo Long: Fallen Dynasty için bekleyişteyseniz, size güzel bir haberimiz var. Oyunu çıkışından önce deneyebilmeniz mümkün olacak. Koei Tecmo ile Team Ninja tarafından yapılan duyuru ile Wo Long: Fallen Dynasty demosu yayınlanacak.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1’i Almadan Önce Deneyebilirsiniz


2022 yılının Xbox & Bethesda Games Showcase sırasında duyurulmuş ve Üç Krallık döneminin fantastik bir versiyonunda geçek olan oyun, 3 Mart 2023 tarihinde PC (Microsoft Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. İlk günden hem konsol hem de bilgisayar tarafında ilk günden Game Pass servisine de eklenecek Wo Long: Fallen Dynasty, kendi karakterimizi oluşturmamıza ve özelleştirebilmemize de olanak tanıyacak.

Wo Long: Fallen Dynasty Demosu Ne Zaman Yayınlanacak?

Yayıncı Koei Tecmo ve Team Ninja stüdyosu tarafından yapılan duyuruyla, 24 Şubat 2023 tarihinde oynanabilir demo yayınlanacak. Bütün platformları kapsayacak olan bu demo ile ilgili kayıtlı verilerin tam sürüme aktarılacağı söyleniyor. Ayrıca tamamlamış olan kullanıcılar, tam sürüm içeriği Crouching Dragon Helmet içeriğine de erişim hakkı kazanacaklar.

Oynanış tarafından yakın mesafeli saldırılar için iki seçenek olacak iken, özel bir saldırı yapabilmemize olanak tanıyacak bir ruh ölçeri olacak. Karşımıza çıkacak olan her bir düşman için de çatışmanın zorluğunun değişkenlik göstermesine neden olacak bir ahlak derecesi de bulunacak. Ayrıca oyunda aralarından seçim yapabileceğimiz ve çatışmalarda yardımcı olacak beş farklı Divine Beast de bulunacak.

Son olarak, tercihen tek başınıza veya kooperatif mod ile yanınıza çatışmalarda size yardım edebilecek bir arkadaşınızı çağırabiliyorsunuz.

Exit mobile version