Wild Hearts için İlk Fragman, Bu Hafta Geliyor

Bakalım gerçekten Monster Hunter'a rakip olabilecek mi?

Wild Hearts için İlk Fragman, Bu Hafta Geliyor

Electronic Arts ve Koei Tecmo ortaklığında duyurulmuş olan Wild Hearts için ilk fragman bu hafta geliyor. Diğer bir deyişle, geliştirilmekte olduğunu bu ay içerisinde öğrendiğimiz oyun ile tanışacağımız gün geliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: EA, Call of Duty Serisinin Xbox’a Özel Olmasını Umuyormuş


Geçtiğimiz haftalarda bir duyuru yapmış olan Electronic Arts ve Koei Tecmo, Capcom tarafından yayınlanan Monster Hunter serisine rakip olması beklenen yeni nesil bir avcılık oyunu üzerinde çalıştıklarını söylemişlerdi. Omega Force tarafından geliştirilmekte olan Wild Hearts, EA Originals etiketi adı altında oyuncular ile buluşturulacak.

Feodal Japonya döneminin fantastik bir versiyonunda geçecek olan oyunun bütünüyle özgü olacak olmasının yanı sıra, Japon yayıncı tarafından beklenmedik ve yenilikçi mekanikler içereceği yönünde açıklamalarda da bulunulmuştu.

Wild Hearts için İlk Fragman Çarşamba Günü Yayınlanacak

Geçtiğimiz dakikalarda açıklama yapan Electronic Arts, Koei Tecmo ve Omega Force, Wild Hearts için beklenen ilk fragmanın 28 Eylül 2022 Çarşamba günü TSİ 17:00 sıralarında oyuna ait Youtube kanalı üzerinden yayınlanacağını duyurdular. Bununla birlikte, yine oyun için hem İngilizce hem de Japonca Twitter hesabının yanı sıra, Instagram hesabının da açıldığının bilgisini verdiler.

 

Geliştirici konumunda bulunan Omega Force, Dynasty Warriors, Warriors Orochi ve Samurai Warriors ve aynı türdeki Hyrule Warriors ve Fire Emblem Warriors ile de tanınıyor. Bununla birlikte Attack on Titan gibi devasa insansı titanları bertaraf etmeye çalıştığımız avcılık tarzındaki oyunlara daha yatkın olduğu da söylenebilir.

Öte yandan, EA Originals da geçmişte A Way Out ve It Takes Two gibi birbirinden kaliteli oyunları bizlerle buluşturmuştu. Bakalım Wild Hearts, bu listeye eklenen bir diğer isim olabilecek mi? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version