Wild Hearts Duyuru Fragmanı Yayınlandı

Bakalım Monster Hunter serisine rakip olabilecek mi?

Wild Hearts Duyuru Fragmanı Yayınlandı

Wild Hearts duyuru fragmanı en nihayetinde yayınlandı. Hakkında ilk söylenenler ile iyice meraklandığımız oyun ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Bakalım karşımıza nasıl bir yeni nesil avcılık oyunu var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 Game of the Year Sürümü Sızdırıldı


Electronic Arts ve Koei Tecmo ortaklığında Omega Force tarafından geliştirilmekte olan Wild Hearts, geçtiğimiz hafta içerisinde ortaya çıkmıştı. EA Originals etiketi taşıyacak olan yeni nesil avcılık oyununun, yenilikçi mekanikler içereceği söylenmişti. Bugün ise beklenen fragman sonunda yayına verildi.

Wild Hearts Detayları Ortaya Çıktı

PC (Epic Games Store, Origin ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlanacak olan Wild Hearts oyununda, çapraz platform desteği de olacak. Ayrıca İngilizce, Japonca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca anlatım seçenekleri de bulunacak.

17 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulacak olan oyunun konusu, Feodal Japonya döneminin fantastik bir versiyonunun Azuma adı verilen ve doğa ile iç içe geçmiş devasa Kemono yaratıkları tarafından tehdit edilen bölgesinde geçecek.

Yayınlanan basın bildirisinde verilen bilgiye bakılır ise Kemono, kendi içinde sincaplardan domuz vari Kingtusk ve Deathstalker isimli kurtlara kadar farklı türlere ayrılıyor. Bize düşen ise, tek başımıza veya üç kişiye kadar kooperatif desteği ile bölgenin dengesini yeniden sağlamak olacak. Bu süreçte, kayıp ve antik bir teknolojiden üretilmiş Karakuri mekanizmalarından da yardım alacağız. Oyun boyunca sürü avlar iken özel görevleri de tamamlamaya çalışmanın yanı sıra, tercihen diğer avcılara da katılabilecek veya tek başımıza da avlanabileceğiz.

Kullanabileceğimiz farklı tipteki silahların ve teçhizatların yanı sıra senaryo boyunca ziyaret edeceğimiz mekanları da görebildiğimiz fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Duyuruya ilişkin olarak yayınlanan basın bildirisinde konuşan Koei Tecmo Games başkan yardımcısı Yosuke Hayashi, Kemono tarafından meydana gelen evrimi, birleşmeyi ve gerçek tehdidi göstermek kadar üretimin deneyimin özü olduğu ve yaratık avlama oyununda mümkün olabileni yeniden tanımlamak istediklerini de dile getiriyor. Karakuri’yi çatışmaya uyum sağlayabilmesi için büyük bir özenle tasarladıklarını ve oyuncuların da bu güçlü mekanizmaları yaratıklar ile savaşmak ve dünyayı gezmek için kullanmaları konusunda heyecanlı olduklarını da sözlerine ekliyor, Hayashi.

Electronic Arts küresel marka başkan yardımcısı Stuart Lang ise, EA Originals etiketinin Omega Force gibi cesur yaratıcı vizyonlardan yeni oynayış şekilleri oluşturan stüdyo ortakları ve anlatılmamış hikayeleri ve görülmemiş dünyaları keşfetmeyi seven oyuncular için bir ev olduğunu söylüyor. Lang ayrıca Wild Hearts için de oldukça heyecanlı olduğunu dile getirmiş.

Exit mobile version