Western Digital’den Yeni Depolama Birimleri Geliyor

Daha fazla alana ihtiyaç duyanlar için...

Artan dosya boyutları karşısında, elbette kullanıcılar olarak sistemlerimizde daha büyük depolama alanlarına ihtiyaç duyuyoruz. Söz konusu durumda tercih edilen markaların arasında öncelikli tercihlerimiz arasında yer alan markalardan birisi de elbette Western Digital oluyor. Merkezi California eyaletinde bulunan Western Digital’den yeni depolama birimleri geliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Çip Krizi 2024 Yılında da Devam Edebilirmiş


Bu hafta içerisinde gerçekleştirilen What’s Next (Sırada Ne Var) başlıklı sunumda yapılan tanıtımda, bilhassa bulut depolama için tasarlanmış olan 22TB CMR HDD ve 26TB SMR HDD’nin yanı sıra, Gen 4, NVMe SSD ve WD_Black SN850X NVMe SSD birimleri görücüye çıktılar. Bunların dışında, içerik üreticiler için düşünülen SSD ekosistemi de duyuruldu.

Western Digital YDB

Western Digital’den Yeni Depolama Birimleri Detayları

Western Digital bugün, Ritz-Carlton San Francisco’da gerçekleşen ve dünyanın pek çok yerinden online olarak katılım sağlanan What’s Next Western Digital etkinliğinde, verilerin kullanımından yararlanarak verinin potansiyelini ortaya çıkarma misyonunu detaylıca anlattı. Şirket liderleri tarafından yapılan bir dizi önemli konuşmada Western Digital ayrıca, hem bireysel hem kurumsal tarafta veri kullanma yöntemlerinden aldığı ilhamla, bir sonraki adımı belirlemek için HDD ve Flash dünyasında çığır açacak inovasyonları da açıkladı.

Yeni Ürün Inovasyonları:

50 yılı aşkın süredir sektör lideri teknolojiler tasarlayarak sahip olduğu uzmanlıkla Western Digital; bulut, kurumlar ve son tüketiciler için yeni flash ve HDD ürünlerini tanıttı.

Exit mobile version