Watch Dogs: Legion Türkçe Platin Kupa Rehberi!

Platin kupaya giden en hızlı yol Turuncu Levye'den geçiyor.

Platin kupa rehberimizin yeni durağı Watch Dogs: Legion! Toplam 40 kupaya sahip olan Legion, az ama zahmetli bir listeye sahip. Peki kullanıcılar platin kupayı elde etmek için neler yapmalılar? Oldukça basit: Hikayeyi bitir, spesifik bitirici, aksiyon hareketlerini tamamla ve toplanabilir ögeleri bul!

Kupa Zorluk Derecesi: 2/10

Platinlemek İçin Ortalama Süre: 30-40 saat

Toplam Kupa Sayısı: 40 (1, 2, 19, 18)

Zorluk Kupaları Etkiliyor mu?: Hayır

Minimum Oynanış: 1


İlginizi Çekebilir: Watch Dogs: Legion İnceleme


Watch Dogs: Legion Türkçe Platin Kupa Rehberi

Adım 1: İlk amacınız hikayeyi bitirmek olmalı. Easy zorluk seviyesinde oynayabilirsiniz. Permadeath Modunun kapatılması şiddetle tavsiye edilir. Permadeath modunda oynamayın! Karakterlerinizden biri ölürse, Permadeath bazı kupaları karmaşıklaştırabilir.

Öncelikle hikayeye odaklanmamızın nedeni, otomatik olarak bol miktarda Koleksiyon, Teknoloji Puanı (Beceri Puanı) ve Para alacak oluşunuz. Bu, toplamanız gereken toplanabilir ögelerin sayılarını azaltacaktır. Ancak, oyunda ilerlerken işleri karıştırmaktan ve Açık Dünya Aktiviteleri, Yan Görevler ve Çeşitli Kupaları yapmaktan da çekinmeyin.

Akılda tutulması gereken birkaç önemli not:

Her birinden en ucuzunu kupa için satın almak dışında, Silah Kaplamaları / Araç Boyaları için para harcamayın. Kıyafetlere 100.000 para harcamalısınız ve diğer tüm kupaları yaptıktan sonra (tüm görevler, yan görevler, kupa ile ilgili aktiviteler) 100.000’e zar zor ulaşacaksınız.

Kupa amaçlı aşağıdaki mesleklere sahip kişilere dikkat edin. Rastgele ortaya çıkabilirler, bu yüzden onları gördüğünüzde işe aldığınızdan emin olun: Video Oyun Tasarımcısı, Paintball Silahlı Biri: Sanatçılar / Sokak Sanatçıları / İllüstratör

Adım 2: Bazı Yan Görevler hikaye bitene kadar aktif olmaz. İşleri basitleştirmek için hikayeden sonra yapın. Bu şekilde, tüm yan görevlerin kullanımınıza açık olacağından emin olabilirsiniz. Kupaların, oyundaki tüm yan görevleri tamamlamanızı gerektirmediğini belirtmeden geçmek istemeyiz. Kupaları aldıktan sonra görev dizileri bir süre daha devam eder. Ancak, kıyafet için iyi miktarlarda para verdikleri için hepsini yapmak daha mantıklı.

Adım 3: Hikayeden sonra açık dünyada tamamlamanızı gerektiren diğer görevleri tamamlayın. Kupayla ilgili görevlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kupa çözümleri ve detayları Powerpyx sitesinden alınmıştır. 

Watch Dogs: Legion Türkçe Kupa Açıklamaları

Tüm toplanabilirler için aşağıdaki videolardan yardım alabilirsiniz.


Peki ya siz Watch Dogs: Legion Türkçe platin kupa rehberi hakkında ne düşünüyorsunuz? Rehberlerimizin devamını görmek ister misiniz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version