Watch Dogs: Legion Sistem Gereksinimleri

Watch Dogs: Legion Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri

Bu yazımızda Watch Dogs: Legion Sistem Gereksinimleri ile karşınızdayız. Uzun bir süredir heyecanla beklenen Watch Dogs: Legion minimum ve önerilen sistem tavsiyeleri neler?

Tecrübeli oyun firması Ubisoft tarafından geliştirilen ve halen berbat araç sürüş mekaniklerine sahip olan Watch Dogs serisinin en yeni oyunu Watch Dogs: Legion, nihayet bizlerle!


İlginizi Çekebilir: Watch Dogs: Legion İncelemesi


Watch Dogs: Legion Sistem Gereksinimleri

Yakın bir gelecekteki Londra’yı ele alan bu oyunun başarılı bir atmosfere, istediğin kişi olarak oyna sistemine ve bazı yeniliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun sistem gereksinimlerini ise hemen aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.

Watch Dogs: Legion Minimum Sistem Gereksinimleri

Watch Dogs: Legion Önerilen Sistem Gereksinimleri

Bu noktada görmüş olduğunuz üzere oyunu oynayabilmek için en azından orta ayar bir oyun bilgisayarına ihtiyaç duyacaksınız. Bu arada daha iyi bir oyun performansı için SSD depolama birimi ve çift kanallı RAM kurulumunun önerildiğini de hatırlatalım.


Watch Dogs: Legion İndir


Peki siz Watch Dogs: Legion hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni oyunu beğendiniz mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version