Watch Dogs: Legion Çevrim İçi Modu Neler Sunacak?

Watch Dogs: Legion'ın çevrim içi modu detaylandırıldı.

Ubisoft, Watch Dogs: Legion‘ın çevrim içi modunun 9 Mart’ta; Xbox One, Xbox Series X – S, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia ve Windows PC’de Epic Games Store ile Ubisoft Store için ücretsiz bir güncelleme aracılığıyla oyunun tüm sahiplerine sunulacağını duyurdu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Watch Dogs: Legion İnceleme


Watch Dogs: Legion Çevrim İçi Modu

Watch Dogs: Legion’un çevrim içi modu, 9 Mart’taki ücretsiz güncellemenin bir parçası olarak aşağıdaki özellikleri içerecek:

Oyuncular, herhangi bir çevrim içi etkinliği tamamlayarak, sıralamalarını yükseltmek ve özel kozmetik eşyalar gibi çeşitli ödülleri açmak için XP kazanacaklar. Yeni operatörler örgütlemek veya DedSec cihazlarını geliştirmek için etki puanları da kazanabilecekler.

Sezon Kartı Sahiplerinin Erişeceği İçerikler:

Guardian Protocol:

Not in Our Name:

Ek olarak, Watch Dogs: Legion’ın 2021’deki sağlam çıkış sonrası planının bir parçası olarak tüm oyuncular, Invasion PvP modu, yepyeni koop görevler ve ücretsiz karakterler gibi gelecekteki ücretsiz güncellemelere erişebilecek.

Sezon Kartı sahipleri ayrıca bu yılın ilerleyen günlerinde aşağıda yer alan içeriklere ücretsiz erişebilecekler;


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Watch Dogs: Legion çevrim içi modu için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version