Warzone Ücretsiz İndirme Nasıl Yapılır? CoD Battle Royale Modu

Call of Duty battle royale modu Warzone ücretsiz indirme yöntemlerini anlattık.

Warzone ücretsiz indirme seçeneği ile piyasadaki yerini aldı. Call of Duty: Modern Warfare üzerine inşa edilen Battle Royale modu Warzone, bugün itibarıyla konsol ve PC oyuncularının beğenisine sunuldu.

Activision aslında battle royale dünyasına yeni katılmıyor. Call of Duty: Black Ops 4’te Blackout ismi verilen battle royale modu yerleştirilmiş ve oldukça sevilmişti. Bu sefer farklı bir strateji izlemek isteyen şirket, yeni modunu ücretsiz olarak piyasaya sürme kararı aldı.

Ücretsiz Call of Duty Battle Royale modu Warzone indirme nasıl yapılır?

Call of Duty: Modern Warfare Warzone modu, bugün itibarıyla öncelikle Modern Warfare satın alan kullanıcıların karşısına çıkacak.

Türkiye saati ile 18.00’da önce oyunu satın alan oyuncular moda giriş yapmaya başlayacaklar. Yine aynı gün Türkiye saati ile 22.00’da ise oyunu satın almayanlar moda erişebilecekler.

PS4 ve Xbox One’da ücretsiz Warzone indirme

Konsollar üzerinde Warzone oynamak için yapmanız gerekenler aslında oldukça basit: Eğer oyunu daha önce satın alıp indirdiyseniz, oyuna giriş yaptığınızda menüde Warzone güncellemesini görebilirsiniz. Buraya tıklamanızla birlikte yeni oyun modu sisteminize inmeye başlıyor.

İnme işlemi bittikten sonra ücretsiz şekilde oyuna girip, oyun içerisinde yer alan iki farklı oyun modundan istediğinizde zaman geçirebilirsiniz.

PC üzerinde ücretsiz Warzone indirme

PC üzerinden Warzone oynamak istiyorsanız, konsollardan farklı olarak ilk aşamada Battle.net kurmanız gerekiyor. Battle.net oyun istemcisini bilgisayarınıza kurduktan sonra hesabınızla sisteme giriş yapıyorsunuz. Bunu yapmadan önce hemen aşağıda yer alan Battle.net indir bağlantısına giderek, uygulamayı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

İndirme ve kurulum işlemi bittikten sonra hesabınız yoksa açarak ya da var olan hesabınıza giriş yaparak, istemcinin ana menüsüne ulaşabilirsiniz.

Bu ekranda karşınıza Activision Blizzard tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyunların listesi çıkacak. Bunların arasında World of Warcraft, Hearthstone, Destiny gibi yapımlar bulunuyor. Buradan Warzone sekmesine gelerek, ücretsiz battle royale moduna erişebilirsiniz.


Battle.net indir


warzone ücretsiz indirme battle royale

Warzone modunun detayları

Warzone aslında battle royale türünün temek özelliklerini içerisinde barındırıyor. Oyunu daha önceki Call of Duty haritalarının bazı bölgelerinden alınarak oluşturulan Verdansk isimli bir haritada oynuyoruz. Başka oyunlarda gördüğümüz gibi oyuncular üzerlerinde hiçbir şey olmadan haritaya bırakılıyorlar ve çevreden buldukları malzemeler ile rakiplerini egale etmeyi deniyorlar.

Harita zehirli bir gazla çevreleniyor ve bu gaz, belirli zaman aralıklarıyla daralıyor. Daralma sırasında gaz içerisinde kalan oyuncular can kaybetmeye başlıyorlar. Bu sebeple gazın dışına çıkmak için 150 kişiyi destekleyen haritada kim varsa benzer bölgelere gelmeye başlıyorlar.

Bu mod kendi içinde ikiye ayrılıyor. İlki, tek bir harita üzerinde yüz elli oyuncuya kadar destek sunulacak olan Battle Royale olacak. İster tek başınıza veya beraberinizde iki arkadaşınız ile üç kişilik bir ekip oluşturarak oynayabileceksiniz. Hedef ise hayatta kalan son kişi olmak. Eğer bir şekilde ölürseniz, sizi oldukça ilginç bir Gulag (Esir Kampı) sistemi bekleyecek. Bu sisteme göre, Prisoner of Warzone (Savaş Alanı Mahkumu) olarak nitelendirilecek ve bir sıraya gireceksiniz. Sıra size geldiğinde ise başka bir oyuncu ile bire bir çatışmaya yapacaksınız. Çatışmayı kazanırsanız, ödülünüz Battle Royale haritasına geri dönmek olacak. Sıranın size gelmesini beklerken canınızın sıkılmaması için diğer oyuncuların çatışmalarını izleyebileceksiniz.


İlgili içerik: Call of Duty: Modern Warfare battle royale modu Warzone çıktı


Diğeri modun ismi ise Plunder olacak. Bu moddaki hedef, çeşitli kontratları tamamlamanın yanı sıra diğer oyuncuları öldürerek haritada en fazla parayı cebe indiren oyuncu olmak olacak. Kontratlar ikmal sandıklarını bulup açacağınız Scavenger, bir noktayı güvenceye alacağınız Recon olmak üzere çeşitlilik gösterecek. Her defasında bir kontrat etkinleştirilebilecek ve tamamladığınızda da oyun içi nakit kredi ve daha başka yağma eşyaları kazanabileceksiniz.

Kazandığınız oyun içi kredileri hem Battle Royale modunda hem de Plunder modundaki Buy Station‘larda kullanabiliyorsunuz. Battle Royale modunda KillstreakRedeploy TokenSelf-Revive Kit ve çok daha fazlasını satın alabiliyorsunuz. Plunder modunda ise Battle Royale modundakilere ek olarak Cash Deposit Balloon satın alabiliyorsunuz. Bu eşya sayesinde nakit paranızı diğer oyuncuların çalmasına karşı güvenceye alabileceksiniz.

Exit mobile version