Warzone Mobile Çıkış Tarihi Sonunda Belli Oldu

Verdansk ve Rebirth Island için yavaştan inmeye hazırlanalım...

Warzone Mobile Çıkış Tarihi Sonunda Belli Oldu

Eğer Warzone Mobile için bekleyişteyseniz, size güzel bir haberimiz var. Yeni bir fragman yayınlandı ve bu vesile ile Warzone Mobile çıkış tarihi sonunda ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring’in Mobil Versiyonu Geliştiriliyormuş


2022 yılının Call of Duty Next yayını sırasında resmen duyurulan Call of Duty: Warzone Mobile, Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştiriliyor. Büyük bir sabırsızlıkla beklediğimiz mobil oyun, bildiğiniz gibi pek çok kez ertelenmişti. Bu süreçte geliştiriciler, deneyimin tatmin edici seviyede olması için farklı bölgelerde testler gerçekleştirmişlerdi.

Warzone Mobile Çıkış Tarihi: Beklenen Gün Sonunda Geliyor!

Efsanevi Verdansk ile Rebirth Island haritalarının geri döneceği mobil oyun için yakın bir zaman önce yeni bir fragman yayınlandı ve Warzone Mobile çıkış tarihi 21 Mart 2024 Perşembe günü olarak duyuruldu. Bununla birlikte, Apple ve Google Play mağazalarından ön-kayıt yaptırabilmeniz mümkün oluyor.

Resmi Call of Duty sayfası üzerinden verilen detaylara bakılırsa, oyunun çıkışı sonrasında oyuncu, silah ve savaş bileti deneyim puanı, Activision hesabınıza giriş yaptığınız üzere Modern Warfare 3, Warzone ve Warzone Mobile oyunlarında paylaşılacak. Yani Verdansk ve Rebirth Island’daki mücadeleniz, Urzikstan ve çok oyunculu modlarda da seviye atlamanıza yardım edecek. Bu aynı zamanda BlackCell Battle Pass için de geçerli olacak ve geliştirilmiş versiyondaki ödüller mobil oyunda da mevcut olacak.

Amerika menşeli yayıncı, Modern Warfare 3 ve Warzone için aldığınız paketlerin Warzone Mobile oyununa da aktarılacağını söylüyor. Ne var ki mobil oyunun çıkışının ardından, her üç oyunda da bulunmayacak özel paketlerin sayısının az olacağı söyleniyor. Şu an için bunların hangileri olacağına dair bir bilgi verilmiş değil.

Exit mobile version