Warzone Duo Modu Geliyor Resmi Site Sızdırdı!

Sezon 3 yenilik getirmeye devam edecek..

Warzone Duo Modu Geliyor Resmi Site Sızdırdı!

Call of Duty: Warzone Duo modu Call of Duty: Modern Warfare‘in resmi sitesinde yanlışlıkla gösterildi. Oyun sezon 3 güncellemesine daha yeni kavuştu. Yeni sezonla birlikte oyuna oldukça fazla sayıda yeni içerik eklendi. Yeni haritalar, silahlar, operatörlerle birlikte bir çok hata yeni güncellemeyle giderildi.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Erteleme Alacak mı? Resmi Açıklama


Call of Duty: Warzone yeni sezonla birlikte oldukça fazla değişiklikliğe ve yeniliğe kapıştı. Bunların arasından en önemlisi ise çoğu oyuncuya göre Quad oyun modu. Yeni oyun modu önceden üç kişiden oluşan Warzone modundaki takımınızı dört kişiye çıkardı. Bazı oyuncular Quad modunun gelmesiyle üzüldü. Çünkü üç kişiden oluşan Trios modu tamamen kaldırılarak yerine Quad modu eklenmişti.

Warzone Duo Modu Ne Zaman Gelecek?

Önceden takımınız iki kişiden oluştuğu zaman oyunun takımınıza atadığı rastgele üçüncü oyuncuya “katlanabiliyordunuz”. Quad modun gelmesiyle birlikte iki kişiden oluşan arkadaş grupları için bu durum oldukça zorlaştı. Oyun takım sayısını dört kişiye tamamlamak için rastgele iki kişiyi takımınıza ekleyecek. Bu eklenen rastgele oyuncu aniden oyundan ayrılarak ya da benzeri durumlarda sizi ve arkadaşınızı iki kişi bırakacak. İkiye karşı dört kişilik takımlarla uğraşmak canınızı sıkabilir. Oyunun geliştiricisi Activision bunu fark etmiş olacak ki sezon içinde oyuna Duo modunu eklemeyi düşünüyor.

Sezon 3 için oluşturulan resmi sayfada Warzone sekmesinin altında Quads, Duos ve ” ve dahası sezon içinde” olmak üzere üç başlık yanlışlıkla gösterildi. Site yöneticileri hatalarını fark ettikleri gibi hatalarını düzelttiler. Bu hatayı onlardan önce fark eden kullanıcılar ekran görüntülerini almayı başardı.

Bununla birlikte oldukça fazla yeni içerik önümüzdeki haftalarda Warzone’a geliyor. Oyun içinde harita boyunca bulabileceğiniz silahların susturuculu ya da susturucusuz seçenekli hallerini, “Scopes and Scatter Guns” adlı sadece keskin nişancı tüfeği ve pompalı tüfek kullanabileceğiniz yeni oyun modu ve daha falza yeni mod, yeni silahlar gibi bir çok yenilik oyuna eklenecek.

Yeni sezonla ilgili daha fazla resmi habere bu adres üzerinden ulaşabilir ve yeni moda dair tüm detayları yakından takip edebilirsiniz.

Exit mobile version