Warner Bros.’tan Şaşırtan Açıklama: Oyun Yatırımları Değişiyor

Yok artık...

Suicide Squad: Kill the Justice League oyununun hayal kırıklığı yaratmış olmasına rağmen, Warner Bros.’tan şaşırtan açıklama geldi. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Suicide Squad: Kill the Justice League İnceleme


Bildiğiniz gibi Warner Bros. Games, son olarak Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Suicide Squad: Kill the Justice League ile karşımıza çıkmıştı. Canlı servis oyunu olarak tanıtılması ile tepki çeken oyunun, oyuncular ile buluşturulması sonrasında da beklenen performansı sergileyemedi.

Suicide Squad Kill the Justice League

Her ne kadar Steam mağazasında hem son kullanıcı incelemelerinde % 73 hem de bütün kullanıcı incelemelerinde % 78 ile ‘Çoğunlukla Olumlu’ olarak görünse de, eş zamanlı oyuncu sayısında zirvenin 13.459 olması ile Gotham Knights oyununun dahi gerisinde kalması ile hayal kırıklığı yaratmıştı. Zaten geçtiğimiz günlerde Amerika menşeli şirket tarafından yapılan açıklama ile beklentilerin altında kaldığı da söylenmişti. Ancak buna ve Hogwarts Legacy oyununun elde ettiği satış başarısına rağmen, Warner Bros.’tan şaşırtan açıklama geldi.

Warner Bros.’tan Şaşırtan Açıklama Geldi

Yakın bir zaman önce Warner Bros Discovery Oyunlar ve Yayıncılık Üst Yöneticisi JB Perrette, şirketin yeni stratejisine değindi. Perrette, tek seferde bitirilen oyunlar yerine sürdürülebilirliği olan oyunlara yoğunlaşacaklarını söyledi. Bu bağlamda da, Harry Potter ve Mortal Kombat dahil haklarını ellerinde bulundurdukları markaları canlı servis oyunlarına dönüştürmek ve bu sayede uzun vadeli gelir elde etmeyi hedefliyorlarmış.

“En iyi markalarımızı alıp, insanların sürekli olarak bu dünyalar ile etkileşime girebilecekleri ve bu dünyaları sürekli olarak deneyimleyebilcekleri canlı servis oyunlar yaratma fırsatı olarak görüyoruz.”

Warner Bros Discovery Oyunlar ve Yayıncılık Üst Yöneticisi JB Perrette, bu yıl içerisinde Harry Potter: Quidditch Champions oyununun satışa sunulacağına dair dolaylı yoldan bir ipucu verir iken, önümüzdeki dönemde oyuncular ile buluşturmayı planladıkları mobil oyunlara ek olarak, yeni canlı oyunlar için de planlarının olduğunun söyledi.

Exit mobile version