Warhammer: Vermintide 2 Ücretsiz Oldu!

Warhammer 40.000: Darktide çıkışı öncesi güzel bir sürpriz!

Warhammer Vermintide 2 Ücretsiz Oldu!

Warhammer: Vermintide 2 ücretsiz olarak dağıtılıyor. Fatshark tarafından sunulan bu fırsat, Kasım ayı boyunca devam edecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (3 Kasım)


Bildiğiniz gibi Warhammer 40.000: Darktide, 30 Kasım 2022 tarihinde satışa sunulacak. Oyunun çıkışı öncesinde, kutlama amacıyla düzenlenecek olan bir dizi etkinlik ve güncelleme bizleri bekliyor.

Warhammer: Vermintide 2 Ücretsiz Olarak İndirilebiliyor!

Fatshark tarafından yapılan duyuruyla, kutlamalar kapsamında Warhammer: Vermintide 2 sınırlı bir süreliğine ücretsiz oldu. Eğer bir defa kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sizin olacak.

Ücretsiz oyun fırsatının yanı sıra, yine Vermintide 2 için ücretsiz güncelleme ile gelecek olan Trail of Treachery içeriği, ön-sipariş ile satın alanlar için Darktide oyununa erken erişim fırsatı ve Darktide oynayanlara sunulacak Vermintide oyunları için ücretsiz Devoted Rejects içeriği de biz oyuncuları bekliyor.

Warhammer: Vermintide 2 Hakkında

Hikayeye göre Beastmen, Chaos, Norsca ve Skaven güçlerini birleştirerek ortalığa korku salmaya başlamışlardır. Baş gösteren bu büyük çaplı tehdide karşı, beş kahraman asker bir araya gelerek amansız bir mücadeleye girmeye karar vermiş olacak.

Tercihen yapay zeka karakterler veya beraberinizdeki üç arkadaşınız ile oynayabildiğiniz Rol Yapma Oyunu türündeki Warhammer: Vermintide 2, başta seçilebilir dört karakter sınıfı sunsa da her sınıfta çok çeşitli seviyeleri atladıkça diğer alt sınıfları da açıyor ve bu sayede, on beş kadar kariyer seçeneği ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Diğer bir deyişle, oynayış stilinize en uygun olan karakteri seçebilmeniz mümkün oluyor.

Warhammer: Vermintide 2 oyununda ayrıca on beş yetenek ağacı, yirmiden fazla düşman, elliden fazla silah, kahramanlık sistemi ve kahramana özel ganimet sistemi, seçtiğiniz karaktere göre hem aktif hem de pasif yetenekler de bulunuyor.

Exit mobile version