Warframe’in iOS Tarihi Belli Oldu

Savaş mobile taşınıyor...

Warframe'in iOS Tarihi Belli Oldu

Warfare oyununun yolu şimdi de mobil cihazlardan geçiyor. Yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile Apple kullanıcılarının beklediği haber de geldi. İşte Warframe‘in iOS tarihi.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring’in Mobil Versiyonu Geliştiriliyormuş


Digital Extremes tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan ücretsiz oyun, 2013 yılında PC için yayınlandıktan sonra PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için de yayınlanmıştı.

Zaman içerisinde içerik anlamında hayli desteklenen ve çapraz platform oynanış ve kayıt özellikleri de kazanan Warframe oyununda, Tenno rolüne bürünüyoruz. Tenno, kadim bir savaşçı ırkı oluyor. Yüzyıllar sonra uyanan bu ırk, uzak bir gelecekte ve Orijin Sistemi içinde farklı toplulukların birbirine karşı verdiği savaşın tam ortasında kalıyor.

Warframe’in iOS Tarihi Ne Zaman?

Yakın bir zaman önce geliştirici tarafından yapılan duyuru ile Warframe’in iOS tarihi de ortaya çıktı. Öyle ki 20 Şubat 2024 Salı günü Apple mobil cihaz kullanıcıları da savaşa dahil olabilecekler.

Çapraz platform desteği sayesinde iOS kullanıcıları PC ve konsol kullanıcıları ile bir arada oynayabilecekler iken, çapraz kayıt sistemi de aktif olarak kullanılabilecek. Bununla birlikte oyuncular, Tenno koleksiyonlarına platformlar arasında erişebilerek tercih ettikleri platformdan bağımsız olarak süreklilik ve erişilebilirlik imkanı bulabilecekler. Eğer oyunun yayınlandığı ilk haftasında iOS üzerinden giriş yaparsanız da, üç günlük Affinity Booster ve Bombyx Syandana hediyeniz olacak.

Digital Extremes Warframe oyununun Android versiyonu üzerinden de çalışıyor. Her ne kadar şu anlık ülkemizde ön-kayıt için açık olmasa da, buradan ulaşabileceğiniz sayfayı takip edebilir ve açıldığı anda ön-kaydınızı yaptırabileceksiniz.

Son olarak, oyunun Warfare 1999 adı altında yeni bir genişlemesinin üzerinde çalışıldığını söyleyelim. Şimdilik çıkış tarihi belli olmayan bu genişleme, önceki zamanda geçen bir hikaye sunacak ve Arthur isimli bir karakterin rolüne bürüneceğiz. Hedefimiz ise oyunun evreninde büyük bir öneme sahip olan Dr. Albrecth Entrati’yi bulmak olacak.

Exit mobile version