VR’sız Half Life: Alyx Nasıl Oynanır?

Başka çare bırakmadın Valve...

Half Life: Alyx çıkışıyla birlikte milyonlarca insanı kendine hayran bıraktı. Hem VR mantığına getirdiği yenilikler ile hem de Half Life adının devamını temsil etmesinden dolayı hepimiz heyecan dorukta bu oyunu oynama hayali kurmaya başladık. Oyun, bildiğiniz üzere bir VR Seti olmadan oynanamıyordu. Ancak rus bir yazılımcı bunun yollarını arayarak sonunda çözüme ulaştı. VR’sız Half Life: Alyx oynamayı başaran bu kişi, konu ile ilgili bir video da çekti. Hem ayrıntılara hem de bu videoya, haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

VR'sız Half Life: Alyx


İlginizi Çekebilir: Half Life Alyx Nasıl? VR Almaya Değer mi?


VR’sız Half Life: Alyx Nasıl Oynanır?

Öncelikle uğraştırıcı bir iş olacağını belirtelim. Ama kesinlikle ekstra fiziksel bir ürüne ihtiyaç duymuyorsunuz. Videodan takip edebileceğiniz üzere birtakım VR programlarını (TrueOpenVR, Steam VR) bilgisayarınıza indirmeniz gerekecek.

Ardından bu programların içerisindeki dosyalarda birtakım değişiklikler yapıp bilgisayarını kandırmanız gerekiyor. Burada tüm ayrıntıları anlatıp kafanızı karıştırmamak adına, tüm yönergeleri video üzerinden takip ederek yapmanızı öneriyoruz.

Buradaki işlemleri gerçekleştirdikten sonra bilgisayarınızın gücü dahilinde, VR seti olmadan Half Life: Alyx oynamaya başlayabiliyorsunuz. Bütün yönergeleri gerçekleştirip oynamayı başarabilen tüm takipçilerimizi yorumlara bekliyoruz.


İlginizi Çekebilir: Half-Life: Alyx ile Matematik Dersi Anlattı


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version