Vinnie Jones World of Tanks Oyununa Geldi!

Yeşil sahalardan, savaş alanlarına...

Vinnie Jones World of Tanks Oyununa Geliyor!

2024 Şenlik Operasyonları etkinliği kapsamında, eski futbolcu Vinnie Jones World of Tanks oyununa geldi. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 3 Sezonu Haftaya Başlayacak


Vinnie Jones World of Tanks Oyuncuları ile Buluştu

Kışın ilk günü geldi. World of Tanks dünyasının hevesle beklenen Şenlik Operasyonları 2024 etkinliği başlıyor. Bu geleneksel ve şenlikli şölen; PC, mobil ve konsolda oyunculara çetin aksiyon, şahane hediyeler ve değerli oyun içi ödüller sunuyor. Bu sezonun heyecanını ise ünlü İngiliz futbolcu ve film yıldızı Vinnie Jones sunuyor. Noel Baba’nın tetikçiliğini bırakarak World of Tanks’ta Komutanlık görevine geçiyor.

Şenlik Operasyonları 2024 etkinliği 1 Aralık tarihinde başlıyor ve 8 Ocak tarihine kadar devam ediyor. Etkinlik, her platformun oyun tarzına uygun, özgün, şenlik temalı aktiviteler sunuyor.

World of Tanks

1 Aralık 2023 – 8 Ocak 2024

Oyuncular, süsleme becerilerini göstermelerini bekleyen süper eğlenceli ve havalı bir Şenlik Köyüne sahip olacak. Tankçılar Köye girdiğinde ilk hediyelerini alacaklar: Yepyeni Premium Çekoslovak hafif tankı Pzw. 39.

Vinnie Jones, Karargâhta özel görevler ve vazifeler vermek üzere bekleyecek. Tamamladıklarında, tankçılar üç özel 2B stil, çıkartmalar, ünlü replikler içeren yazılar ve hatta Vinnie Jones’un ta kendisini özel seslendirmeli bir Tank Komutanı olarak alabilecekleri ünlü oyuncudan esinlenmiş ödüller açacak. Hepsi bu değil. Oyuncular ayrıca Cobra tankı için her ögesi bu yılın yıldızının tarzında tasarlanmış özel Güvenilir Dost kaplamasını da bulabilecek.

Prime Gaming üyeleri, ünlü Komutandan 2 çıkartma, bir madalya ve özel Tezat 2B stili gibi özgün içerikler alabilecek. Steam oyuncuları, Vinnie’den özel tasarlanmış bir hediye olarak bir 2B çıkartma alabilir.

World of Tanks Blitz

1 Aralık – 20 Aralık 2023

World of Tanks Blitz, tümü Vinnie Jones stilinde özgün koleksiyon parçaları, avatarlar, profil fonu da dâhil 10 aşamalı ünlü konuk görevi içeren Şenlik Operasyonları aktivitelerine sahip. 10. aşama son ödülü ve ağacın altındaki en büyük hediyeyi sağlayacak: “Son Argüman” eki. Daha da iyisi, oyuncular, efsanevi kamuflajlı Cobra tankının sahibi olma şansı için şenlik çekilişine katılabilecek.

World of Tanks Modern Armor

1 Aralık 2023 – 8 Ocak 2024

Oyuncular, bu yıl eğlenceyi ve ödülleri ikiye katlayabilecek. Hem bireysel Kazanma Sınamasına hem de Şenlik Operasyonu Topluluk Etkinliğine katılacaklar. Her yolda temalı kozmetikler, Takviyeler, Premium Süre ve sert vuran Charlemagne ağır tankı gibi tonlarca içerik var. Ayrıca özel Güvenilir Dost premium tankını artı Vinnie’nin özel seslendirmesine sahip 2B ve 3B Komutanlar alabilecekler.

Şenlik Operasyonları 2024 etkinliği hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version