Venom Fortnite Oyununa Katılımda Bulundu!

Katliam şimdi de Battle Royale oyununa sıçradı!

Venom Fortnite Oyununa Katılımda Bulundu!

Yıldızlar geçidi olan Battle Royale oyunu, karakter kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Şimdi de Venom Fortnite oyuncuları için yayınlandı. Oyun içi mağazadan satın alabilirsiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: En İyi Fortnite Benzeri Oyunlar


Epic Games’in Unreal Engine 4 grafik motoruyla geliştirdiği ücretsiz Battle Royale oyunu, 2017 yılında yayınlanmıştı. Kısa süre içerisinde popüler olan oyun, büyük başarılara imza atmış ve Amerikan yayıncı için tam bir para basma makinesi haline gelmişti.

Bölümler ve buna bağlı olarak sezonlar halinde yeni içeriklerin yayınlanmış olduğu Fortnite, yeni içeriklerin yanı sıra, yapılan özel anlaşmalar ile belli başlı oyunlardaki simgesel karakterleri de oyuncular ile buluşturulmaya devam ediliyor.

Hatırlayacağınız üzere, geçmişte Marvel evreninden önemli karakterlerin yanı sıra Aloy (Horizon: Zero Dawn), Lara Croft (Tomb Raider), Kratos (God of War) ve son olarak Mike Lowray (Bad boys) gibi önemli karakterleri için işbirlikleri yapılmıştı. Şimdi ise Eddie Brock, dünyaca ünlü ücretsiz oyuna eklenen yeni ünlü karakter oldu.

Venom Fortnite Oyuncuları ile Buluştu!

Oyun içi mağazadan şu an itibarıyla elde edebiliyorsunuz. Tek başına veya paket halinde satın alabileceğiniz Eddie Brock kıyafeti, Simbiyot Tırpanı ile geliyor. İlgili ifadeyi kullanarak geçiş yapabiliyor veya Dolabım üzerinden seçim yaparak doğrudan Venom olarak da başlayabiliyorsunuz.

Paket olarak satın almanız durumunda ise “Biz açız” emojisinin yanı sıra, çizgi romana dayalı Venom kıyafeti ve Simbiyot Kanatlar dahil çeşitli içerikler de sizin olacak. Bahsi geçen içerikler halihazırda sizde varsa, paketi daha az V-Papel ödeyerek alabiliyorsunuz. Ayrıca satın alabileceğiniz başka Venom içeriklerinin de olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Aslına bakarsanız Venom, Fortnite oyununun dördüncü sezonunda oyunculara sunulmuştu. Ne var ki çizgi-romanlardan aşina olduğumuz görünümüne daha yakın olarak tasarlanmıştı. Yeni paketteki görünüm ise 15 Ekim 2021 tarihinde vizyona girecek olan Venom: Let There Be Carnage filmi öncesi oyuncuları havaya sokmak amacı ile hazırlanmış diyebiliriz.

Paketin yayınlanmasına özel olarak, Fortnite Youtube kanalı üzerinden yeni bir video yayınlandı. Sadece yedi saniye uzunluğundaki videoda, Eddie Brock karakterinin Venom dönüşümünü görebilmek mümkün oluyor.

 

Exit mobile version