Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2’den Yeni Haber Var

Oyun ile ilgili gizem tam gaz devam ediyor...

Vampire The Masquerade - Bloodlines 2'den Yeni Haber Var

Aradan geçen oldukça uzun zamanın ardından, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 ile ilgili yeni bir haber geldi. Ancak bu bir nevi oyunun geliştirilme aşamasının devam ettiğine dair bir güncelleme olarak da görülebilir. Skull & Bones ve Beyond: Good And Evil 2 sonrasında akıbetini merak ettiğimiz bir diğer oyun için son gelişmenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Skull & Bones Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Paradox Interactive ve Hardsuit Labs tarafından GDC 2019 sırasında duyurulmuş olan oyunda, yaşanan vampir terörü sırasında, karakterinizin varlığı Seattle şehrindeki kan ticareti için bir savaş başlatacak. Şehri kontrol eden yaratıklar ile sıkıntılı bir birlik kuracak ve güçlü vampir toplulukları arasında kanlı bir iç savaşın patlak vermesine neden olan ve gittikçe büyüyen komployu ortaya çıkartmaya çalışacağız. Tabii ki oyun çıkabilirse.

Duyurulmasının ardından bir nevi karanlık döneme girmiş olan Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, bir dizi ertelemenin yanı sıra, önemli isimlerin projeden ayrılmasının ve bazılarının da kovulması haberleriyle gündeme gelmiş. Son olarak, geçtiğimiz yılın Şubat ayında yapılan bir açıklama ile oyunun hak ettiği kalite ile karşımıza çıkabilmesi için Hardsuit Labs stüdyosunun devreden çıkartıldığını ve yeni bir stüdyo ile anlaşıldığını öğrenmiştik.

Epic Games Store ve Steam sayfalarına baktığımızda, çıkış tarihinin halen netleşemediğini gördüğümüz Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 için Paradox Interactive tarafından aylar sonra yeni bir haber verildi.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 İyi Ellerde

Twitter üzerinden kendisine yöneltilen bir soruya cevap veren Üst Yönetici Fredrik Wester, oyunun iyi ellerde olduğunu ve hem ekibin hem de oyunun hazır olduğu zamanda daha fazla şey paylaşabilmek için sabırsızlandıklarını söyledi.

Muhtemelen sosyal medya üzerinden herhangi bir soru yöneltilmemiş olsaydı, bir süre daha oyunun akıbeti hakkında bir şey öğrenemeyecektik. Çünkü, PDXCon sunumu sırasında da devam oyunu ile ilgili bir şeyin gösterilemeyeceği onaylanmıştı.

Bakalım merak ettiğimiz yeni detayları en erken ne zaman öğreneceğiz? Her ne kadar daha önceden bu yıla ertelendiği söylenmiş olsa da, görünüşe göre 2023 yılını beklemek durumunda kalacağız. Yeni gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version