Vampire The Masquerade: Bloodhunt Yolun Sonuna Geliyor

Vampire The Masquerade: Bloodhunt Yolun Sonuna Geliyor

Başarılı olamayan Battle Royale oyunlarının arasına Vampire The Masquerade: Bloodhunt da ekleniyor. Sharkmob, yayınlanmasının üzerinden bir sene geçmiş olan oyunun geliştirmeyi bırakıyor. Peki bu kararın alınmasının arkasındaki neden ne? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Fortnite’a Dereceli Sistem Geliyor


Sharkmob tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Vampire The Masquerade: Bloodhunt, 2022 yılının Nisan ayında PC ve PlayStation 5 için satışa sunulmuştu. Ücretsiz Battle Royale türündeki oyunun hikayesi World of Darkness dünyasında geçiyor.

Yaşanan bir ihanet hadisesi sonrasında Entity isimli gizli bir topluluğunda hedefi olan vampirler arasında büyük savaş patlak veriyor. Bu noktada, bizim hedefimiz ise öncelikli olarak oynanış stilimize uygun klanı seçmek ve sonrasında da doğaüstü güçlerimizi, silahlarımızı ve zekamızı kullanarak geceye egemen olmak ve gösteriyi yeniden canlandırmak oluyor.

Vampire The Masquerade: Bloodhunt İçin Yeni İçerik Gelmeyecek

Aradan geçen zaman zarfında içerik olarak bolca desteklenen oyun, ne yazık ki fazla uzun ömürlü olamadı ve kendileri için yeterli sayıda oyuncuya ulaşamamış olmaları nedeniyle Sharkmob tarafından fişin çekilmesine karar verildi. Diğer bir deyişle, artık içerik desteği görmeyecek ve 26 Eylül 2023 tarihinde de oyun içi satın alım seçenekleri de kapatılacakmış. Bunun öncesinde ise oyun içi jetonları daha kolay kazanılabilir hale getireceklermiş. Hal böyle olunca, oyuncular kozmetiklerin kilitlerini açmaya devam edebileceklermiş.

Geliştirici tarafından yapılan açıklamada, sunucuların oyuncular oynamaya devam ettiği sürece açık kalacağı belirtilmiş. Ne var ki bu duyurunun ardından, aktif oyuncu sayısının ne kadar uzun süre kayda değer seviyede kalacağı ise merak konusu. Söylenene göre, oyuncular için bir oyun içi oylama sistemi kullanılacakmış. Bundaki amaç ise hem düzenli olarak yeni şeylerin kilidini açmak ve oyunu mümkün olabildiğince taze tutmakmış. Son güncellemenin yayınlanması öncesinde, bu sistemin nasıl çalışacağına dair detaylı bir açıklama yapılacakmış.

 

Exit mobile version