Vampire: The Masquerade – Bloodhunt Yaz Güncellemesi Geliyor!

Yeni mod, silahlar, harita bölgeleri ve dahası...

Vampire The Masquerade - Bloodhunt Yaz Güncellemesi Geliyor!

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt yaz güncellemesi duyuruldu. Önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacak olan güncelleme, yeni içerikler ve hata çözümlemeleri ve iyileştirmeler içerecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Quarry Çevrimiçi Desteğine Kavuştu


World of Darkness dünyasında geçen Vampire: The Masquerade – Bloodhunt oyununda, yaşanan bir ihanet hadisesi sonrasında Entity isimli gizli bir topluluğunda hedefi olan vampirler arasında büyük savaş patlak veriyor. Bu noktada, bizim hedefimiz ise öncelikli olarak oynanış stilimize uygun klanı seçmek ve sonrasında da doğaüstü güçlerimizi, silahlarımızı ve zekamızı kullanarak geceye egemen olmak ve gösteriyi yeniden canlandırmak oluyor.

Aradan geçen zaman zarfında çeşitli güncellemeler alan oyun için hem geliştirici hem de yayıncı konumunda bulunan Sharkmob, 14 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak olan yaz güncellemesini duyurdu.

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt Yaz Güncellemesi Yenilikleri

Yayınlanan basın bildirisinde verilen detaylara göre, oyuna beta aşamasında Team Deathmatch eklenecek. Slaughterhouse, Disco, Hotel, Construction ve Harbor olmak üzere beş farklı bölgesi olacak ve sekizer oyunculu iki takımı karşı karşıya getirecek olan bu modda, yeniden doğma sınırı koyulmayacak ve puan limitine ulaşan ilk takım kazanmış sayılacak.

Team Deathmatch modu dışında, altı yüz Token’a karşılık yüzden fazla eşyanın sunulacağı özel bir Summer Pass fırsatı, tren istasyonuna eklenen tren ve Rudolfinum’un üç yeni çatı girişine ulaşabileceğimiz tavan arasının açılması ile yeni harita mekanları ve bıçak ile levye olmak üzere yeni yakın dövüş silahları eklenecek.

Ayrıca Elysium içinde de daha önceden kilitli olan The Venture bölgesi artık erişilebilir olacak. Burada Em ile tanışabilecek ve çeşitli görevler alabileceksiniz. Açılan bir diğer yer ise, vampir karakterinizi gösterebileceğiniz Toreador Maia’nın gece kulübü olacak.

Son olarak, yeni içeriklere ek olarak, şarjör doldurma ve kırmızı gaz sorunları çözümlenecek iken, daha yüksek grafiksel gerçekçilik, güncellenmiş karakter hareketleri, DualSense ve performans iyileştirmeleri de uygulanacak.

Exit mobile version