Vampire Survivors Kooperatif Desteği Ağustos’ta Geliyor

Zaten bağımlılık yapan oyun, şimdi daha da bağımlılık yapacak!

Vampire Survivors Kooperatif Modu Ağustos'ta Geliyor

Vampire Survivors kooperatif desteği için tarih verildi. Dört kafadar bir araya gelip eğlencenin dibine vurabileceğiniz günler yakında geliyor. İlk detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Vampire Survivors Animasyon Dizi Uyarlaması Geliyor!


Geçtiğimiz yılın sürprizlerinden birisi hiç şüphesiz ki Vampire Survivors. poncle tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan oyun, Ekim ayı içerisinde satışa sunulmuştu. Kısa sürede yoğun bir ilgi odağı olan Vampire Survivors, hayli bağımlılık yapıyor. Xbox patronu Phil Spencer tarafından da en çok oynanan oyun için beklenen kooperatif desteği de sonunda geliyor.

Vampire Survivors Kooperatif Desteği Ne Zaman Geliyor?

17 Ağustos 2023 tarihinde yayınlanacak olan güncelleme ile eklenecek olan destek, aynı ekran üzerinde dört kişiye kadar oynama imkanı sunacak. Yani her bir oyuncu, karakterini aynı ekranda görecek. İşin güzel yanı şu ki, kaydettiğiniz aşama, açtığınız karakterler ve geliştirmeler, hiçbir şekilde sıfırlanmadan arkadaşlarınız ile oynamaya devam edebileceksiniz.

Geliştirici Luca Galante (poncle), oynanışın genel anlamda aynı kalacağını söylemiş olsa da sistemin nasıl işleyeceğine dair herhangi bir detay sunmuş değil. Ne var ki kazanılan tecrübe puanının oyuncular arasında paylaşılacağı ve her oyuncunun sırayla geliştirme alabileceği de söylenmiş.

Kooperatif modunun haricinde, Vampire Survivor güncelleme ile aynı gün Nintendo Switch için de yayınlanacak. Ana oyuna ek olarak Legacy of the Moonspell ve Tides of the Foscari de eShop üzerinden satışta olacak.

Vampire Survivors

Otomatik olarak saldırıda bulunan bir karakteri yönettiğimiz oyundaki amacımız, üstümüze dalga dalga akan düşmanlara karşı olabildiğince uzun süre dayanmaya çalışarak, yeni karakterler, silahlar ve sonraki seanslar için eserler bulmak.

Exit mobile version