Valve Yeni Half-Life Oyunları Yapmak İstiyor

Hayranlar mutlu olacak gibi.

Valve Yeni Half-Life Oyunu Yapmak İstiyor

Yıllardır oyun dünyasının popüler serilerinden olan Half-Life günümüz oyuncularına ve oyun piyasasına yeni çıkan Alyx adlı oyunuyla göz kırptı. Fakat sanal gerçekçilik gözlükleri için çıkan bu oyunun birçok oyuncu için bir anlamı olmadı. Şimdi ise gözümüzü Yeni Half-Life oyunu veya oyunlarına çevirdik.


İlginizi Çekebilir: Türkiye’de PlayStation Store İndirimler Neden Kaldırıldı?


Yeni Half-Life Oyunu Gelebilir!

Yapımcılar yeni oyunlar yapmak istediklerini belirtirken, gerek son oyun olan Alyx’in içinden gerekse serinin önceki yapımlarından hikayeler alıp bunlardan esinleneceklerini açıkladı. Oyunun tasarımcısı Chris Remo söyle konuştu: ”Çalışmak için gerçekten çok güçlü ve geniş bir dünya, Valve çatısı altında bir çok çalışan var ve bu seriden daha fazla oyun yapmak kim istemez ki?

Bu konuşmaların ardından Kerry Davis şunları ekledi: ”Ben bu şirkette Half-Life 2 ile birlikte çalışmaya başladım. Bu sürecin sonuna gelindiğinde ise işin sonucunu görmeliydim. Daha sonra bu seri için bölümler yapmaya başladık ve bu çok eğlenceli ve keyifliydi, fakat ne olursa olsun bu serinin bir ağrılığı vardı ve bu sizin üzerinizde bir baskı ve sorumluluk oluşturuyordu. Açıkçası yeni oyun ile birlikte bu seriye geri dönmek ve bu duyguları yeniden yaşamak ilginç ve mutluluk vericiydi.

Bakıldığı zaman şirketteki çalışanlar bu seriye döndüğü için mutlu görünüyor. Bu da bizi yeni Half-Life oyunu veya oyunları için epey bir heyecanlandırıyor.


Son Oyunun Steam Sayfası


Peki siz bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz, son oyunu beğendiniz mi? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version