Valorant Türkiye Sunucuları Açılıyor! Ping’ler Düşecek

Valorant Türkiye sunucuları sonrasında oyundaki ping değerleri oldukça aşağı inecek.

Riot Games’in rekabete dayalı yeni bilgisayar oyunu Valorant’ın Türkiye veri merkezi denemeleri başladı. Oyuncuları sevindiren açıklama geldi. Valorant Türkiye sunucuları sonrasında oyunu Türkiye’den oynayan oyuncuların ping değerlerinin düşeceği belirtildi.

Valorant Türkiye sunucuları ile Ping düşecek

7 Nisan Salı günü kapalı beta dönemine başlayan Valorant Türkiye’de düşük ping ile oyunseverlerin karşısına çıkıyor. Oyuncularını heyecanlandıran düşük ping vaadi kapalı beta döneminde test edilmeye başlandı.


İlginizi Çekebilir: Valorant Sistem Gereksinimleri ve Server Kalitesi


Özellikle rekabetçi nişancılık oyunlarının sonucunu büyük oranda etkileyen düşük ping değerlerini ülkemizdeki oyunculara sunmak için ciddi yatırımlar yapacağını belirten Riot Games, Türkiye’de kurmaya başladığı veri merkezleri ile ülkemizdeki oyunculara en iyi oyun deneyimini sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

Riot Games, ülkemizdeki Valorant oyuncularına bir yandan Avrupa’daki oyuncular ile eşleşme fırsatı sunarken diğer yandan 5 ms’e kadar düşebilen ping değerleri sayesinde rekabette dezavantaj yaşatmamayı hedefliyor. Yapılacak olan çalışmalar sonrasında ping sorunu kökten çözülecek ve oyuncular rahat nefes alacak.

Hemen aşağıda yer alan bağlantıdan Valorant’ı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Valorant Türkiye Pingleri Düşüyor! Açıklama Geldi


Valorant İndir


Sizler Valorant’ın Türkiye pinglerinin düşüyor olması hakkında neler düşünüyorsunuz? Valorant’ı daha önce hiç oynadınız mı? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle ve okurlarımız ile paylaşabilir ayrıca sosyal medya hesaplarımızı takipte kalarak en güncel oyun haberlerinden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Turuncu Levye olarak en güncel oyun haberlerini sizler aktarmaya devam edeceğiz. Bizleri takipte kalın!

Exit mobile version