Valorant Tam Sürüm Ücretsiz Olarak Yayınlandı!

Bir süredir kapalı beta olarak oyunculara sunulan ve bu hali ile bile oldukça geniş bir oyuncu kitlesine erişen Valorant tam sürüm olarak ücretsiz bir şekilde yayınlandı. Peki Valorant nasıl kurulur ve hangi sistem gereksinimlerine ihtiyacınız var? Merak ettiğiniz tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz!


İlginizi Çekebilir: Hızlı ve Öfkeli Çıkış Tarihi Kesinleşti


Valorant Tam Sürüm Nasıl İndirilir?

Riot Games tarafından geliştirilen ve beşe beş, birinci şahıs, taktiksel nişancı oyunu olan Valorant, bugün sabah saatlerinden itibaren tam sürüm ile karşımıza çıktı. Oyuncuların ücretsiz olarak hesap açabilecekleri ve yine ücretsiz olarak oynayabilecekleri oyun, farklı ve dikkat çeken bir yapıya sahip.

Tabii ücretsiz ve çok oyunculu bir oyunu indirirken aklınızda hilecilere karşı bazı önemli soru işaretleri bulunabilir. Riot Games bu tip endişelere yer vermemek adına hile karşıtı teknolojiler kullanıldığını ve özel hile tespit sistemlerinin oyun içerisinde yer aldığını vurguluyor.

Valorant Tam Sürüm

Eğer ücretsiz bir şekilde hesap açmak ve ardından oyunu indirmek isterseniz buraya tıklayıp ilgili sayfadan işlemlerinize devam edebilirsiniz. Tabii bu noktada oyunun hangi sistem gereksinimlerine sahip olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu noktada içiniz rahat olabilir çünkü gereksinimler oldukça düşük düzeyde.

Valorant Minimum Sistem Gereksinimleri

Bu bileşenler, oyunu 30 fps oynayabilmeniz adına ihtiyaç duyulan bileşenler. Unutmayın ki bazı ek koşullara bağlı olarak oyundan alabileceğiniz değerler değişiklik gösterebilir.

CPU: Intel Core 2 Duo E8400

GPU: Intel HD 4000

RAM: 4 GB

VRAM: 1 GB

OS: Windows 7

* Veriler resmi duyurulardan alınmıştır. Bazı durumlarda değişiklik gösterebilir.

Valorant Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

Bu bileşenler, oyunu 144 fps veya daha yüksek şekilde oynayabilmeniz adına ihtiyaç duyulan bileşenlerdir. Unutmayın ki bazı ek koşullara bağlı olarak oyundan alabileceğiniz değerler değişiklik gösterebilir.

CPU: Intel Core i5 4460 – 3,2GHz

GPU: GTX 1050 Ti

RAM: 4 GB

VRAM: 1 GB

OS: Windows 7

* Veriler resmi duyurulardan alınmıştır. Bazı durumlarda değişiklik gösterebilir.


Peki siz Valorant hakkında ne düşünüyorsunuz? Valorant’ı daha önce deneyimleyebildiniz mi ya da bilgisayarınıza indirmeyi düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version