Valorant için Geçit Etkinliği Geliyor

Yeni etkinlik bu hafta başlıyor...

Valorant için Geçit Etkinliği Geliyor

Bu hafta içerisinde başlayacak olan yeni bölümü ile Valorant için Geçit Etkinliği başlıyor. Oyunculara rekabet dolu bir deneyim yaşatacağı söylenen etkinliğin tüm detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Riot Games Yeni VALORANT Esporu Planlarını Duyurdu


Daha çok League of Legends ile tanınan Riot Games, aşina olduğumuz türün dışına çıkarak Valorant ile karşımıza çıkmıştı. Unreal Engine 4 ile geliştirilmiş olan ücretsiz çok oyunculu taktiksel FPS oyunu, 2 Haziran 2020 tarihinde PC için yayınlanmıştı. Kısa süre içerisinde dünya genelinde popüler hale gelen Valorant, hem etkinlik hem de içerik anlamında da sürekli olarak destek görmeye devam ediyor.

Riot Games tarafından yapılan duyuru ile oyun için Geçit Etkinliği geliyor. 22 Haziran 2022 Çarşamba günü, yani yarın, Beşinci Bölüm: 1. Kısım ile başlayacak olan bu etkinlik, bütün oyuncuların erişimine açık olacak. Duyurunun detayları şöyle;

Valorant için Geçit Etkinliği Oyuncular ile Buluşacak

Geçit Etkinlik Bileti, oyuncuların yeni harita Pearl’ün gelişini ve evrenin yeni hikâyelerle genişlemesini kutlayabilmesi için hazırlandı. Oyunculara, VALORANT’ın ilk kez dünyalar arası geçiş yaptığı zamanı anabileceği farklı bir yol sunuldu. 5. Bölüm için hazırlanan “Paramparça” tanıtım videosunda hikâye için önem arz eden bir çizgi roman dükkânı bulunuyor. Bu dükkânı oyuncular Pearl’de de görebilecekler. Riot Games, bu dünyaları bir araya getirmek için çizgi roman tarzında gözalıcı oyuncu kartları tasarlamak ve her içeriğe kendine özgü bir hava katmak üzere Jim Lee gibi sektördeki önemli kişilerden ve birçok sanatçıdan destek aldı.

Temel Özellikler

Etkinlik Bileti

İçerikler

Exit mobile version