Valorant Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı!

Oynamayan kaldıysa kısa bir süre daha beklemek zorunda.

valorant çıkış tarihi

Riot Games’in yeni oyunu Valorant için resmi çıkış tarihi açıklaması bekleniyordu. Beklenen tarih bugün Riot Games tarafından açıklandı. Valorant çıkış tarihi ve Valorant ile ilgili diğer ayrıntılar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Valorant CS:GO Yerine FPS Tahtına Oturabilecek mi?


Valorant Çıkış Tarihi

Riot Games tarafından gelen açıklamaya göre oyun, dünyanın büyük bölümünde (Türkiye dahil) resmi olarak 2 Haziran 2020 tarihinde çıkış yapacak. Riot Games’in ilk aşamada yayınlayacağı bölgeler ise Kuzey Amerika, Avrupa, Güney Kore, Brezilya, Okyanusya ve Japonya olarak belirlendi.

Henüz kapalı betada iken dahi oldukça fazla ilgi gören ve erişim sağlayabilen tüm oyuncular tarafından uzun saatler oynanan oyun artık resmi olarak çıkış yapıyor. Riot Games’in kapalı beta erişimini Twitch canlı yayınları üzerinden dağıtması ise Valorant’ı Twitch üzerinden en çok izlenen oyunlar arasına soktu. Geride kalan 12 gün boyunca da kapalı beta erişim hakkı kazanma şansınız devam ediyor olacak.

2 Haziran 2020 tarihinde çıkacak olan oyun için geri sayım başladı ve oyunda halen bulunan bugların düzeltilmesi için de bekleyiş başladı. Bakalım oyun resmi olarak çıkışıyla birlikte tamamen hatalardan temizlenmiş halde beğenimize sunulacakmı.

Valorant Sistem Gereksinimleri ve Server Kalitesi

En düşük (30 fps):

Tavsiye edilen (60 fps):

Maksimum (144+ fps):

Nicolo Laurent yaptığı açıklamada sistem gereksinimlerinin dışında server kalitesi ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarda serverlarda kullanılacak altyapıya da büyük oranda vurgu yapıldı. Nicolo Laurent yaptığı açıklamada;


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version