Valorant Beta Key Sahibi Olmak Artık Daha Kolay

Riot Games vanaları açtı.

Riot Games’in üzerine titrediği yeni FPS oyunu Valorant için kullanıcıları sevindirecek yeni bir haber geldi. Riot Games bugün yaptığı açıklama ile beta key sahibi olmayı çok daha kolay bir hale getirdi. Türkiye sunucularının plana eklenmesi ile Türk kullanıcılarını da ekstra sevindiren Riot Games, Valorant Beta Key sahibi olmak isteyenleri umutlandıracak bir yeniliğe gitti. Haberin tüm ayrıntılarına, yazının devamından ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Valorant Türkiye Sunucuları Açılıyor! Ping’ler Düşecek


Valorant Beta Key Sahibi Olmak İçin Getirilen Yenilik

Oyunun kapalı betaya gelişinden bu yana Riot Games, Twitch ile yaptığı anlaşma sonucunda bir çok Türk ve yabancı yayıncı ile ortaklaşa bir kod dağıtma sistemine gitmişti. wtcN, Mithrain, UNLOST gibi çok izlenen kanalların yayınlarını izlerken, eğer ki Twitch ve Riot Games hesaplarınızı birbirine bağladıysanız oyunun size düşme ihtimali bulunuyordu.

valorant beta key

Bahsettiğimiz bu sistem ile bir çok Twitch kullanıcısı kapalı beta erişimi edinmişti. Ancak günlerdir yayınlarda bulunmasına rağmen kod düşürememiş de bir çok oyuncu bulunmaktaydı. Ayrıca bu yayıncıların günün her saati yayında olmaması sebebi ile kullanıcılar, gün boyunca şanslarını aktif tutamıyorlardı.

Ancak Twitch tarafından gelen açıklamaya göre;

Bugünden itibaren anlaşmalı yayıncıların yanı sıra Valorant yayını yapan herkesin kanalından kapalı beta erişimi düşürme şansınız bulunuyor. Bu haberin yayılmasının ardından bir çok kişi Valorant yayını yapmaya başladı. Büyük küçük hiç fark etmeden her yayıncının yayınından beta erişimi edinme şansı bir çok oyuncu tarafından mutlulukla karşılandı.

Bu fırsattan faydalanmak için Riot Games Valorant’ın resmi sitesine gidip giriş yaptıktan sonra, yönergeleri takip ederek Twitch ayarlarınızdan bu iki hesabı birbirine bağlamanız gerekiyor.

Sizler de bundan sonraki süreçte eğer ki beta erişimi sahip olmak istiyorsanız, Twitch TV’nin Valorant bölümüne giderek, önünüze her çıkan Valorant yayıncısından bu şansı edinebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Valorant Sistem Gereksinimleri ve Server Kalitesi


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version