Uygun Fiyatlı PS4 Aksesuarları: Dobe

Dobe markası bizlere neler sunuyor?

Artan oyun ve konsol fiyatları yüzünden PS4 için ek harcama yapmak istemeyen takipçilerimiz için Dobe markasını bu hafta ele alıyoruz. Ürettiği oyuncu aksesuarlarıyla özellikle yurt dışında dikkatleri üzerine çeken Dobe, uygun fiyat politikasıyla Türkiye’de de faaliyet gösteren bir firma. KEGames ortaklığında hazırlanan bu içerikte Dobe’un oyuncu kulaklığına, DS4 şarj istasyonuna ve PS4 için özel olarak dizayn edilmiş standını değerlendiriyoruz. Uygun fiyatlı PS4 aksesuarları: Dobe

Ürünler bizlere neler sunuyor? Satın almaya değer mi? Hangi özellikleri içerisinde barındırıyorlar? İşte tüm detaylarıyla uygun fiyatlı Dobe oyuncu aksesuarları!


İlginizi Çekebilir: Monster Abra A7 V11.3 İncelemesi


Uygun Fiyatlı PS4 Aksesuarları: Dobe

PS4 için kaliteli ancak fiyat, performans açısından sizi sıkıntıya düşürmeyecek oyuncu aksesuarları arayışındaysanız sizi Dobe ile tanıştırmak isteriz. 1999 yılında kurulan şirket, oyun makinesi aksesuarlarının üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış modern bir üretici konumunda. Şu anda 1000’den fazla ürünü bulunan şirket, Çin’de profesyonel video oyun aksesuar ürünleri alanında lider konumda.

Bu içerikte Dobe’un oyuncu kulaklığına, DS4 şarj istasyonuna ve PS4 için özel olarak dizayn edilmiş standını değerlendiriyoruz.

Dobe Stereo Oyuncu Kulaklığı 

Uygun Fiyatlı PS4 Aksesuarları: Dobe

Dobe oyuncu kulaklığı telefon, tablet, PS4, Xbox ve Nintendo Switch için kullanıma uygun dizayn edilmiş bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. 3.5mm jak bağlantı noktasıyla gelen kulaklık, 1.8m kablo uzunluğuna ve 202g ağırlığa sahip. Özellikle uzun oyun seansları için özel olarak üretilen ürün, hassas mikrofon yapısı, yumuşak kulak pedleri ve çokta fena olmayan ses kalitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kulaklık ayarlanabilir başlığa da sahip.


Dobe Dijital Göstergeli DualShock 4 Şarj İstasyonu

Dobe dijital göstergeli DualShock 4 şarj istasyonu, oyun zevkinizi bölmemek adına oldukça kullanışlı bir ürün. Toplamda iki adet DualShock 4’ü aynı anda şarj etme özelliğine sahip olan istasyon, dijital dolum göstergesiyle de kollarınızın dolum oranını takip etmenize olanak sağlıyor.

DC 5V ile DS4’e güç akımı sağlayan cihaz, herhangi ek özel bir kabloya ihtiyaç duymadan USB kablosu ile dolum sağlamakta. Yaptığımız testler sonucunda cihazın yaklaşık 3 saat içinde her iki kolu da tamamen şarj ettiğini belirtmeden geçmek istemeyiz.

Eğer oyundan geri kalmamak adına estetik bir görünüme sahip ve uygun fiyatlı bir şarj istasyonu arayışındaysanız mutlaka bu ürüne göz atmanızı öneririz sevgili Turuncu Levye takipçileri.


Dobe PS4 Soğutmalı ve Şarj İstasyonlu Stand

PS4 ailesi için özel olarak dizayn edilen bu stand, üç dahili soğutma fanı ile konsolun özellikle oyun deneyimi esnasında ısınma problemine çözüm sunuyor. Stand yüksek sıcaklıktan kaçınmak, güç kaybını azaltmak ve konsolun çalışma ömrünü uzatmak için içindeki hava akışını hızlandırmakta. PS4 USB bağlantı noktasına bağlı çalışan ürün, herhangi ek bir adaptör gereksinimi duymamakta. 

PS4, PS4 Slim veya PS4 Pro konsolunun çizilmesini ve kaymasını önlemek için iki tarafında da kaymaz EVA malzemesi kullanışmış. Buna ek olarak toplam 12 kutulu oyunu standa diklemesine yerleştirebilir ve oyunlara kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Ürün oyunlara depolama desteği dışında DualShock 4 cihazlarınız için şarj istasyonu görevi de görmekte.

Dijital göstergeye sahip olan stand, DualShock 4’lerin dolum oranlarını anlık olarak takip etmenize olanak sağlıyor. Konsolunuza salonda / odanızda estetik ve toplu bir görünüm kazandırmak istiyorsanız bu ürün hem fiyatıyla hem de performansıyla dikkate değer bir deneyim vaat ediyor.


Peki ya ürünlerin fiyatı? KEGames mağazasında Dobe ürünleri şu an indirimli fiyatlandırmadan kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda. Buradan ilgili sayfaya giderek ürünlerin fiyatlarını inceleyebilir ve diğer Dobe ürünlerine göz atabilirsiniz.

Peki ya siz bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce hiç Dobe ürünlerini kullandınız mı? Görüşlerinizi ve deneyimlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

(Sponsorlu içeriktir.)

 

Exit mobile version