Until Dawn Remake Geliştirilme Aşamasında Olabilir

Bu defa Xbox kullanıcıları da düşünülüyor...

Bir iddiaya göre, Until Dawn Remake geliştirilme aşamasında. Şimdilik resmi olarak teyit edilmemiş veya yalanlanmamış olsa da, gözler Sony Interactive Entertainmen cephesinde iken detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Suicide Squad: Kill The Justice League Ertelenmiş Olabilir


Önceleri aile oyunları, LittleBigPlanet içerikleri ve Doctor Who: The Eternity Clock ve Killzone HD oyunları ile karşımıza çıkan Supermassive Games, 2015 yılının Ağustos ayı içerisinde satışa sunduğu Until Dawn ile büyük bir çıkış gerçekleştirmişti.

PlayStation 4 platformuna özel olarak çıkan ve kelebek etkisinin büyük önem arz ettiği hikaye ile bir grup gencin korku dolu macerasına ortak olduğumuz bu oyunun ardından İngiliz stüdyo, Bandai Namco Entertainment ile yayıncılık konusunda anlaşarak The Dark Pictures Anthology serisi ile karşımıza çıkmaya başlamıştı.

Devil In Me olacak sıradaki oyundan sonra çıkacak olan beş oyunun alan adının tescillendiği ortaya çıkmıştı. Ancak görünüşe göre, önümüzdeki zaman zarfında Until Dawn Remake de satışa sunulabilir.

Supermassive Games Until Dawn

Until Dawn Remake Mi Geliyor?

Geçtiğimiz yılın The Game Awards şovundaki duyurusundan önce Star Wars Eclipse oyununu sızdırmayı başarmış olan AccountNGT, Aralık ayından beri haberdar olduğu bir bilgiyi paylaşarak, güncel konsollar için Until Dawn Remake üzerinde çalışılmakta olduğunu iddia ediyor:

“Birkaç ayrı kaynaktan duyduğuma göre, yeni oyunlarına ek olarak, söylenene göre Supermassive Games mevcut nesil konsollara gelecek olan Until Dawn’ın yeniden yapımı üzerinde bir süredir çalışıyor. Bu potansiyel proje hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışacağım.”

Burada kafa karıştıran kısım ise tahmin edebileceğiniz üzere ‘konsol’ değil de ‘konsollar’ denmiş olması. Haliyle işin içine Xbox Series de giriyor. Her ne kadar Sony Interactive Entertainment her ne kadar İngiliz stüdyoyu satın almamış olsa da, Decima Engine ile geliştirilmiş ikinci oyun olan Until Dawn’ın haklarını elinde tutuyor. Bu noktada, Japon teknoloji devi Microsoft cephesine bir kıyak geçer mi bilemiyoruz. Bunun için daha fazla detayın gelmesini beklemekte fayda var.

Until Dawn Konusu

Sekiz arkadaş, bir sene önce gruptan iki kişinin kaybolduğu izole edilmiş bir dağ evine geri dönünce işler çabucak kötüye gider. Korkunun kol gezdiği ve gerilimin gitgide tırmandığı bu oyunda grubun her üyesi için ölüm kalım meselesi olacak zor kararlar vermek durumunda kalacaksınız.

Exit mobile version