Until Dawn PC ve PlayStation 5 İçin de Geliyor Olabilir

billbil-kun'dan al haberi...

Until Dawn PC ve PlayStation 5 İçin de Geliyor Olabilir

Supermassive Games tarafından geliştirilmiş olan Until Dawn PC ve PlayStation 5 için geliyormuş gibi görünüyor. Duyurusu ise yakın bir zaman içerisinde yapılacakmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Until Dawn Filmi Yapım Aşamasında


PlayStation 4 için özel olarak satışa sunulmuş olan Until Dawn, yıllar sonra yeniden popüler oldu. Geçtiğimiz günlerde film uyarlaması duyurulan korku oyunu için bir başka gelişme daha yaşandı. Until Dawn PC ve PlayStation 5 için yakın bir zamanda duyurulacak gibi görünüyor.

Until Dawn PC ve PlayStation 5 İçin de Geliyor Mu?

PlayStation Plus oyunlarını nokta atış isabet sızdırması ile ün kazanmış olan billbil-kun, bildiğiniz gibi dün itibarıyla Death Stranding 2 oyununun tam adının Death Stranding 2 – On the Beach olacağını iddia etmişti. Dahası ise henüz resmiyet kazanmamış ama önümüzdeki on beş gün içerisinde gerçekleştirilmesi beklenen State of Play yayını sırasında duyurunun yapılacağını söylemiş olan billbil-kun, Until Dawn duyurusunun da aynı sunum sırasında yapılacağını söylüyor.

Oyunun yine Until Dawn olarak isimlendirileceği, ama yenilenmiş sürüm veya yeniden yapım olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Her ne kadar çıkış tarihine ve eş zamanlı olarak iki platforma da çıkıp çıkmayacağına ilişkin bir şey söylenmemiş olsa da, en azından bir yıldır geliştirilme aşamasındaymış.

Bu noktada, geriye dönük bir hatırlatma yapmak gerekirse, 2021 yılının The Game Awards şovunda duyurulan Star Wars Eclipse oyununu sızdırmayı başarmış olan AccountNGT tarafından 2022 yılının Şubat ayında yeniden yapım Until Dawn üzerinde çalışıldığı iddia edilmişti. Farklı kaynaklardan alınan bilgiler ışığında, İngiliz stüdyonun oyunu mevcut nesil konsollara getirmek için çalışmalar yaptığı aktarılmıştı.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Eğer Until Dawn gerçekten de PC ve PlayStation 5 için duyurulursa, satın alıp oynamayı düşünüyor musunuz? Yorum kısmında buluşalım.

Exit mobile version