Unknown9: Awakening ile Haroona’nın Güçlerini Keşfedin!

The Fold diyarının gizemlerini çözmeye hazır olun.

Unknown9: Awakening

Reflector Entertainment, yeni nesil konsollar ve PC için Unknown9: Awakening’i duyurdu. Üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu olan Unknown9: Awakening, Haroona’nın güçlerini keşfetmesine odaklanıyor. Peki yapım bizlere neler sunacak? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: The Witcher: Monster Slayer Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu!


Unknown9: Awakening Yeni Nesil İçin Duyuruldu

Reflector Entertainment, Unknown9: Awakening’i PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için duyurdu. Paylaşılan ilk detaylara göre Unknown9: Awakening, Hindistan’ın fakir Kalküta sokaklarında büyümüş ve paralel evrenleri manipüle etme yeteneğine sahip olan Haroona’nın hikayesine odaklanacak.

Haroona ilk başta bu yetenekleri kontrol etmekte zorlanan bir genç olarak bizlere sunulacak fakat akıl hocasının yardımıyla yetenekleri yavaş yavaş kontrolümüz altına alacak ve The Fold olarak bilinen bir diyarda gizemli bir yolculuğa çıkacağız karakterimizle.

Layton Green’in Unknown 9 roman serisinden uyarlanan oyun hakkında henüz net bir çıkış tarihine (2021) sahip değiliz maalesef. Yayınlanan tanıtım videosuna yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Fragmanda çalan müziğin Hidden Citizens: Heroes Fall olduğunu da belirtmeden geçmek istemeyiz.

Oyunun A Plague Tale: Innocence tadında bir oynanış ve hikaye kalitesi sunması beklenmekte. A Plague Tale: Innocence oyuncuya sunduğu hikaye kalitesiyle 2019 yılının en dikkat çeken yapımları arasındaydı. Oyun genç Amicia ile küçük kardeşi Hugo’nun insanlık tarihinin en karanlık zamanlarında yaptıkları yürekleri parçalayan bir yolculuğu ele alıyor.

Engizisyon askerleri tarafından aranan ve etrafı fare sürüleriyle çevrilen Amicia ve Hugo birbirlerini daya yakından tanıma şansına erişiyor ve birbirlerine olan güvenleri katlanıyor. Tüm olumsuzluklarla mücadele ederken bu acımasız dünyada yaşamak için bir amaç bulmaya çalışıyor karakterlerimiz.

Plague Tale: Innocence, Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanan bir aksiyon – macera korku gizlilik oyunudur. Mayıs 2019’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü ve eleştirmenlerden genellikle olumlu eleştiriler aldı.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Unknown9: Awakening için heyecanlı mısınız? Yeni nesil konsolların sunacağı oyunlar sizi tatmin ediyor mu? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

 

Exit mobile version