Uncharted The Nathan Drake Collection ve Journey Ücretsiz Oluyor!

#EvdeHayatVar

Sony Interactive Entertainment, koronavirüs sebebiyle oyunculara ücretsiz oyun dağıtacağı Play At Home etkinliğinin duyurdu. Bu kapsamda 16 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında Uncharted The Nathan Drake Collection ve Journey ücretsiz olacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: 105 Liraya Satılan Shogun 2 Steam’de Ücretsiz Olacak!


Uncharted The Nathan Drake Collection ve Journey Ücretsiz Olacak

Play At Home kapsamında Sony Interactive Entertainment, Uncharted The Nathan Drake Collection ve Journey oyunlarını 16 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında oyuncuların beğenisine sunacak. Bu tarihler arasında oyunları kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Almanya ve Çin’de ise Uncharted: The Nathan Drake Collection yerine Knack 2 verileceği açıklandı.

Uncharted The Nathan Drake Collection: Nathan Drake’in hikayesi Panama kıyılarında bir balıkçı teknesinde başladı. Sonrasında ise adeta macera kavramını yeniden icat etti. Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves and Uncharted 3: Drake’s Deception tüm zamanların en çok beğenilen oyunlarından üçü, ilk kez bir arada ve PS4 için yeniden geliştirildi.

Uncharted Nathan Drake Collection ve Journey Ücretsiz OluyorJourney: Ufukta gökyüzüne uzanan tehlikeli dağa ulaşmak için vahşi çölü aşmak üzere çıktığı duygusal yolculukta, isimsiz karakterinize rehberlik ederken attığınız her adımın gerilimini hissedin. Bunaltıcı sıcağın ve ıslık çalan rüzgarların karşısında, kadim sihirden aldığınız güçle gökyüzüne yükselin.

Bu gizemli dünyayı ister tek başınıza ister yolculuğunuzda karşılaşacağınız bir yabancıyla birlikte keşfedin. Yolculuğunuz, yaşayacağınız maceranın yalnızca ilk adımı…


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Verilecek yapımlar için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version