Uncharted Oyunları PC ve PlayStation 5 için Geliyor

Uncharted oyunlarını sonunda PC kullanıcıları da oynayabilecekler!

Uncharted Oyunları PC ve PlayStation 5 için Geliyor

Uncharted oyunları PC ve PlayStation 5 için geliyor. Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC ve PlayStation 5 için duyuruldu. Ne var ki henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Spider-Man 2 PlayStation 5 için Duyuruldu!


Hatırlayacağınız üzere Sony Interactive Entertainment Başkanı ve Üst Yöneticisi Jim Ryan, geçtiğimiz aylarda GQ tarafından yapılan röportaj sırasında daha fazla PlayStation 4 oyununun müjdesini vermişti.

Bu röportajın sonrasında ise yayınlanan Sony yatırımcı dokümanı ile Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyununun PC için de geleceğine dair net bir ipucu almıştık. Geçtiğimiz günlerde ise ResetEra forumlarında yaşanan bir sızıntı ise Uncharted: The Naughty Dog PC Collection adı altında bütün seri oyunlarının PC kullanıcıları ile buluşturulacağına dair bir paylaşım ortaya çıkmıştı. Bu paylaşımın direkt olarak PlayStation Twitter hesabı üzerinden yapılması elbette büyük bir coşku ile karşılanmıştı.

Uncharted Oyunları PC ve PlayStation 5 için Duyuruldu

Dün gece gerçekleştirilen PlayStation Showcase 2021 sırasında ise beklenen duyuru geldi. Ancak biraz farklı olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki, Sony Interactive Entertainment ile Naughty Dog tarafından yapılan açıklama ile sadece Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: Kayıp Miras oyunları PC ve PlayStation 5 için satışa sunulacak.

Şimdilik herhangi bir tarih verilemiyor olsa da, PlayStation 5 için 2022 yılının başlarında satışa sunulacak. Iron Galaxy ortaklığında hazırlanan PC versiyonu ise, yeni nesil konsol versiyonunda çok kısa bir süre sonrasında piyasada olacakmış.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Hakkında

Nathan Drake için kapanış perdesi olan son oyunda, karakterimiz ağabeyi Sam Drake ile uzun zamandır kayıp olan Kaptan Avery’nin kayıp hazinesini bulmak için yola çıkıyor. Uzun soluklu macerada, kayıp korsan kolonisinin bulunduğu Libertalia’ya kadar uzanıyoruz.

Uncharted: Kayıp Miras Hakkında

İkinci ve üçüncü oyunda yardımcı karakter rolündeki Chloe Frazer’ın ana karakter rolünde olduğu Uncharted: Kayıp Miras’ta, Hindistan topraklarındaki Batı Gat Dağları’na gidiyoruz. Amacımız ise Ganeş’in Altın Fildişini bulmak olacak.


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Uncharted oyunlarına karşı ilginiz var mı? PC için çıktığında alıp oynayacak mısınız? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version