Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Steam ve Epic Games Sayfaları Açıldı!

Koleksiyon paketini istek listenize alabilirsiniz...

Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Steam ve Epic Games Sayfaları Açıldı!

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Steam ve Epic Games sayfaları sonunda açıldı. Birçok detayın bulunduğu sayfalara göz atmayı unutmayın. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted: Legacy of Thieves Collection Detayları Ortaya Çıkıyor


Koleksiyon paketi, son gerçekleştirilen PlayStation Showcase 2021 sırasında duyurulmuştu. Henüz ne bir çıkış tarihi olmasa da, önümüzdeki yıl içerisinde öncelikle PlayStation 5 ve fazla gecikmeden PC kullanıcıları ile buluşacak.

Hatırlayacağınız üzere yakın bir zaman önce ESRB tarafından yapılan derecelendirme ile koleksiyon paketinde yer alan Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: Kayıp Miras oyunlarının çok oyunculu modları çıkartılacağını öğrenmiştik. Bunun yanı sıra, oyunun resmi sitesinin kaynak kodlarının kullanıcılar tarafından araştırılması ile Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu’nun 4 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla satışa sunulabileceği yönünde önemli bir ipucuna ulaşılmıştı.

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Steam ve Epic Games Sayfaları Sizi Bekliyor

Duyurunun haricinde henüz resmi detaylar tam olarak verilmiş olmasa da, bugün PC kullanıcıları için önemli bir yeni gelişme yaşandı. Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Steam ve Epic Games sayfaları açıldı. Steam sayfasına buradan ve Epic Games sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Her iki sayfaya da baktığımız zaman, aynı PlayStation 4 versiyonlarında olduğu gibi Türkçe altyazı, arayüz ve seslendirme desteği ile satışa sunulacağını görebiliyoruz. Bunların haricinde her iki oyunun konusuna ve öne çıkan özelliklerine de yer vermiş iken, sistem gereksinimleri ve çıkış tarihi gibi detayların halen belirsizliğini koruduğu görülebiliyor. Ayrıca şimdiden istek listenize alabilmeniz de mümkün oluyor.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Hakkında

Son macerasının üzerinden birkaç yıl geçen emekli servet avcısı Nathan Drake, hırsızlar dünyasına geri dönmek zorunda kalır. Drake’in öldüğü sanılan kardeşi Sam, canını kurtarmak için Drake’ten yardım istemek üzere yeniden ortaya çıkarak ona reddedemeyeceği bir macera teklifinde bulunduğunda kader de çağrısını yapar. Drake’in bu en büyük macerası onun fiziksel sınırlarını, kararlılığını ve en nihayetinde sevdiklerini kurtarmak için neleri feda etmeye hazır olduğunu sınayacak.

Kaptan Henry Avery’nin uzun zaman önce kaybolmuş hazinesinin peşine düşen Sam ve Drake, Madagaskar ormanlarının derinliklerindeki korsan kenti Libertalia’yı bulmak üzere yola koyulacak. Avery’nin servetinin peşinde çıktıkları bu yolculuk onları orman adalarından uzak şehirlere ve oradan da karla kaplı tepelere götürecek olan dünya çapında bir maceraya dönüşecek.

Uncharted: Kayıp Miras Hakkında

Chloe Frazer, kadim bir eseri kurtarmak ve acımasız bir savaş çığırtkanından uzak tutmak için ünlü paralı asker Nadine Ross’dan yardım almalı ve Ganesh’in Altın Fildişi’ni bulmak üzere Hindistan’ın Batı Gat dağlarına gitmelidir. Chloe, şimdiye kadarki bu en büyük yolculuğunda geçmişiyle yüzleşmeli ve kendi mirasını bırakmak için neleri feda edeceğine karar vermelidir.

Exit mobile version