Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi Sızdırıldı

Sony ve Naughty Dog cephesinden şimdilik ses yok...

Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi Sızdırıldı

SteamDB sitesi tarafından aktarılan bilgiye göre, Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC çıkış tarihi resmi duyuru öncesinde ortaya çıkmış gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Naughty Dog Uncharted Serisini Devam Ettirmek İstiyor


Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen son PlayStation 5 sunumunda, Epic Games Store ve Steam için de duyurulmuştu. Bu her ne kadar önceden yaşanan sızıntılar göz önünde bulundurulduğunda büyük bir sürpriz olmasa da, PlayStation oyunlarının PC platformuna gelişinin devamlılığı açısından oyuncuları sevindirmişti.

Bildiğiniz gibi Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu 28 Ocak 2022 tarihinde PlayStation 5 için satışa sunulmuştu. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu veya Uncharted: Kayıp Miras oyunlarından en azından birine sahipseniz, 90 TL karşılığından yükseltme yapabileceğiniz bu paketin resmi Epic Games Store ve Steam tarihi henüz belirsizliğini koruyor. Ancak SteamDB sitesi bu belirsizliği ortadan kaldırmış olabilir.

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Iron Galaxy Studios ve Naughty Dog ortaklığında hazırlanan koleksiyon paketi, SteamDB sitesine bakılırsa 15 Temmuz 2022 tarihinde PC kullanıcıları ile buluşacak. Gerçi bu tarih bilgisi artık 2022 olarak görülüyor, ama şimdilik silinen tarihi aklımızın bir köşesinde tutalım.

Bakalım Horizon: Zero Dawn – Complete Edition, Days Gone, God of War derken, listedeki bir diğer isim olan Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ne zaman PC kullanıcıları ile buluşacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Hakkında

Son macerasının üzerinden birkaç yıl geçen emekli servet avcısı Nathan Drake, hırsızlar dünyasına geri dönmek zorunda kalır. Drake’in öldüğü sanılan kardeşi Sam, canını kurtarmak için Drake’ten yardım istemek üzere yeniden ortaya çıkarak ona reddedemeyeceği bir macera teklifinde bulunduğunda kader de çağrısını yapar. Drake’in bu en büyük macerası onun fiziksel sınırlarını, kararlılığını ve en nihayetinde sevdiklerini kurtarmak için neleri feda etmeye hazır olduğunu sınayacak.

Kaptan Henry Avery’nin uzun zaman önce kaybolmuş hazinesinin peşine düşen Sam ve Drake, Madagaskar ormanlarının derinliklerindeki korsan kenti Libertalia’yı bulmak üzere yola koyulacak. Avery’nin servetinin peşinde çıktıkları bu yolculuk onları orman adalarından uzak şehirlere ve oradan da karla kaplı tepelere götürecek olan dünya çapında bir maceraya dönüşecek.

Uncharted: Kayıp Miras Hakkında

Chloe Frazer, kadim bir eseri kurtarmak ve acımasız bir savaş çığırtkanından uzak tutmak için ünlü paralı asker Nadine Ross’dan yardım almalı ve Ganesh’in Altın Fildişi’ni bulmak üzere Hindistan’ın Batı Gat dağlarına gitmelidir. Chloe, şimdiye kadarki bu en büyük yolculuğunda geçmişiyle yüzleşmeli ve kendi mirasını bırakmak için neleri feda edeceğine karar vermelidir.

 

Exit mobile version